Lpg Taktirmali Mi? Taktirmamali Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Küçük motorlu manuel araçlarda sıkıntı pek duymadım..

Ama büyük motor özellikle Otomatik benimki gibi sıkıntı çıkıyor.. Bende sorun devam ediyor malesef :(
aslında tam tersi büyük motorlarda çok daha sağlıklı oluyor.. ama sizde kötü bir montaj veya kötü bir kit veya daha çok insanların başına gelen kötü bir kalibrasyon olabilir... bence lpg güzel bir olay eğer arabaya çok biniyorsanız... ayda 400-500km yapanlar için gereği olmayabilir ama ayda 700-800km yapıyorsanız ve arabaya hiç değilse 2-3 sene binerim diyorsanız taktırın... ama adam gibi bir yerde taktırın...

aslında tam tersi büyük motorlarda çok daha sağlıklı oluyor.. ama sizde kötü bir montaj veya kötü bir kit veya daha çok insanların başına gelen kötü bir kalibrasyon olabilir... bence lpg güzel bir olay eğer arabaya çok biniyorsanız... ayda 400-500km yapanlar için gereği olmayabilir ama ayda 700-800km yapıyorsanız ve arabaya hiç değilse 2-3 sene binerim diyorsanız taktırın... ama adam gibi bir yerde taktırın...

Can a katılıyorum. Ben ve çevremde Zavoli taktırdığım herkez çok memnun. İyi montaj kalititeli işçilik güzel bir kalibrasyonla sorunsuz olatak LPG li araca binebilirsiniz.

Atiker taktirdim ilk başlarda memnundum 3 -4 sefer yarada anca tuttu şimdi ayari geri kaçti bir türlü eski ayarini tutturamiyorlar servis konusunda illaki monti yapilan yere gidimesi gerekiyor

yinemi hortladı bu konu yaaaa

2000 model 1.6 vectra b arabamda kullanıorum brc marka şuan performans tan yana bi sıkıntım yok Allah'a şükür bi arızasıda olmadı gayet memnunum.tek püf nokta kaliteli bi sistem ve kaliteli bi usta

Geri