LPG taktırmak istiyorum...

HUNTER123

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracıma lpg takdırmak istiyorum. Hangi marka önerirsiniz. Arkadaşımında vectra 1998 model aracı var oda takdırmak istiyor. Önerileriniz bekliyorum...

Sanırım Balıkesir'desiniz artık bütün markalar çok iyi sistemler geliştiriyor aralarındaki fark yok denebilecek kadar az markadan çok takan ustaya, yer bağlı olay BLK'de bu işi iyi yapan 2-3 yer var. Görüşün size en uygun olanını taktırın(uygundan kastım; maddi olarak ve ilgilenme davaranış olarak)

Siz Ne Marka Nereye Taktirdiniz?
Brc,zavoli Ve Landi Den Birini Taktirmak Istiyoruz.
Hangisi Daha Iyidir?

brc

Ben aracımı satmayı düşündüğümden dolayı taktırmadım. Taktırıcak olsaydım hepsinden önce e-gas'a bakardım.(dikkat edin milanokit+e-gas beyin yapıyorlar onlardan değil) Kullandığı elektronik sistem çok iyi ve hiç ayar gerektirmiyor. Aracın ECU'dan aldığı bilgileri kendisi optimize edip kullanıyor gaz ayarı vs. durumu kısaca yok.

Opel yetkili servislerinde yada özel servislerinde taktırmanızı tavsiye ederim. Marka 2. planda kalıyor. Tartarini, Prince, BRC diye sıralayabilirim...

serkan arkadaşım senin aracta lpg takılımı?

Lavato veya brc taktır.

ben çok düşündüm ve sonunda brc sequent 24 my07 taktırmaya karar verdim yarın ustaya verceğim hayırlısı inşallah güzel olur

ben çok düşündüm ve sonunda brc sequent 24 my07 taktırmaya karar verdim yarın ustaya verceğim hayırlısı inşallah güzel olur

İyi seçim hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle.
:alkis:

Geri