Lpg Taktirirken Dikkattt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçen gün bir arkadaşımın paliosuna sıralı sistem taktıralım dedik.daha önce vectrasına lpg taktıran dostumuzunda önerisi ile A&G marka italyan-hollanda ortak malı olduğu öne sürülen bi markaya karar vedik.tarsusta ilgili yere gidip fiyat şu bu derken ürünü inceledim.herbir parça farklı marka.şüphelendim.vazgeçtik doğal olarak.satıcı yetkili bayi olduğunu servis garanti şu bu bayağı süslü sözlerle tavlamaya çalıştı.neyse eve gelince kısa bir araştırma ile türkiye distribitörlüğüne ulaştık ve adana-tarsus-mersin hattında yetkili bayilerinin olmadığını ve ismi geçen firma ile zaten mahkemelik olduklarını söylediler.
size önerim sözlere kanmayın ve aracınıza yada günlük yaşantınıza yapacağınız her işlem öncesi güvensiz davranın ve satıcının sözlerinin doğruluğunu araştırın.
sözüm herkese değil ama ortalık sahtekar esnaf bozuntusu ile dolu.dikkatli olmak lazımm

Uyarın bir çok kişi için faydalı olacaktır sanırım.LPG işinde paraya biraz kıymak gerekiyor.Mümkün oldukça işin ehli insanlarla muhattap olmakta yarar var.TSE belgesini de geçtik hadi,montaj en önemli şey bu işte.Montaj kalitesi ve kit krokileri hayati önem taşıyor...

En iyisini yapmışınız tebrik ederim,LPG konusunda biraz araştırma yapılsa ve üzerinde hassasiyet gösterilse, araçlarda hiçbir problem çıkarmaz. :good: :good:

64 kiş okumuş hepiciği 2 yorum yapılmış.bir teşekkürde çok demekki.neyse ben uyarayımda herkes kendi kaderini çizsin...

valla haklisin kardes lpg taktirirken iice arastirmak lazim 3 5 kurus assa yaptirmaktansa yetkili servisine yaptirmak daha mantikli

haklısın kardeş...ben 10 bin km dir sorunsuz kullanıyorum.Ama dikkate alacaklardır yeni taktıracak arkadaşlar...

iyi araştırmak ve güvenilir bir marka taktırmak lazım

evet dogru tartarni nsl

Yalnız şöyle bir durum var şimdi taktırdığınız lpg sisteminde herşey aynı marka olacak diye birşey yok makina mühendisleri odası nın belirlediği kriterler var kit başka lpg tankı başka benzin ve gaz kesiciler başka marka olabilir önemli olan kullanılan parçaların odanın elindeki listede bulunması yani onaylı olmasıdır örnek eski aracımda kit OMWL tank ATİKER gaz ve benzin kesiciler LAVATO idi hatta benzin kesici FEMA markaydı sızdırmazlıktan geçirmediler sıfır cihazı LAVATO markayla değiştirttiler.Mesela OMWL sadece beyin olarak var piyasada enazından 1 yıl önce öyleydi.

ewet ama garanti dediğimiz olayda muhatabımız kim olacak peki.???
abi hallederiz,sen kafanı yorma devirleri geçmedimi hala..

Geri