lpg taktırınca garantiden düşermi acabaaaa?????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salim042
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salim042

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhabalar. 1 ay önce opel astra aldım. Fakat yakıtı biraz fazla olduğu için landirenzo marka lpg taktırmayı düşünüyorum önerileriniz ???? 2. sorum da lpg taktırınca garanti tamamen biter mi?

Ynt: lpg taktırınca garantiden düşermi acabaaaa?????

Benzin fiyatı iyi bu aralar ben taktırmazdım

LPG'yi sıfır KM iken bayide taktırsaydınız garantiden çıkmazdı. Ama şimdi taktırırsanız motorun LPG geçen kısımları garanti dışı kalacak. Problem mi? Hayır değil tabiki :) Taktırın, tasarruf yapın. Rahat rahat binin :)

çok yakmasa taktırmam fakat çok yakıyor

benim düşüncem araçta multimedya ekran ve geri görüş kamerası var bunlar garantider düşer mi:)

Hosgeldiniz eğer yilda 15.000 km civarı yol yapiyorsaniz aşağı yukari o zaman taktirmaniz taraftariyim

yapmasam bile araççok yakıyor 50 krş yakması çok geliyogezemiyoruz:)

Sakin kullanimda 35 kuruş görürsünüz araciniz henüz yeniyse normal bu değerler sakin kullanim seklinde deneyin biraz rodaj suresunden sonra karar verirsiniz LPgG için :)

adRe J link' Alıntı:
Sakin kullanimda 35 kuruş görürsünüz araciniz henüz yeniyse normal bu değerler sakin kullanim seklinde deneyin biraz rodaj suresunden sonra karar verirsiniz LPgG için :)

Forumda bir çok konuda bahsettim 50 kuruş benim için benzinde az yakıyor demekti.. Benzin genelde 5 Tl ve üstü civarlarında gezdi kullandığım süre zarfında ve sıfır aldığında yaşadığım şehirde ilk sene 13 litre civarı tüketimim oldu hep.. Bu da 65-67 kuruşa tekabül ediyordu. 2 yılın sonunda 11 litre civarına ulaştım o da pedalı okşaya okşaya hoş her zaman aynı kullandım da... şu an 12-13 litre arası lpg yakıyor aynı şehirde aracım 2.20 den 25-27 kuruş gibi bir ortalamam var.. Şehir dışı epey düşer diye düşünüyorum..

ama herkez lpg taktırdığı içn çok memnun :) arabayı aldım adam akıllı gezemiyorum :)

Geri