LPG Taktırdım Stepne Dışarıda Kaldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Volkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar.

Arabam 1995 Opel Astra F Caravan.

Simit tip tank taktırdım. Tekerlekli sandalyemi bagaja koyduğum için yedek lastiği bagaja koyamıyorum. Silindir tip tank taktırsaydım yine tekerlekli sandalyemi bagaja koyamayacaktım.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum. :)

Valla aklıma Jiplerdeki gibi bagaj kapağının üstüne geliyor. Özel bir aparat yaptırıp oraya monte edebilirsiniz.

Birde tavan geldi aklıma raylı sistem yapıp

Eski arabama ben de lpg yaptırırken simit tank kullanmıştım.Ne amaçla yapılır anlayabilmiş değilim:D
Tamam tank bagajda görünmüyor falan ama bu sefer stepne dışarıda kalıyor ve daha kötü oluyor.
Stepneyi eve bırakıp tamir köpüğü kullanabilirsin.
Şehiriçi sorun değil de uzun yolda sorun çıkmaması için dua etmek lazım tabi.

- lastik tamir spreyi (büyük hasarlarsa iş görmez)
- ince stepne alıp bagaj içine, eğer tekerlekli sandalyenize mani olursa bagaj kapağına monte etmek en mantıklısı. (orjinal stepne ağır olacağı için bagaj kapağını açıp kapatmak zor olur)

Bir fikir vermesi açısından bunun daha ince olanını düşün;

57chevroletimpalaarka.jpg

- lastik tamir spreyi (büyük hasarlarsa iş görmez)
- ince stepne alıp bagaj içine, eğer tekerlekli sandalyenize mani olursa bagaj kapağına monte etmek en mantıklısı. (orjinal stepne ağır olacağı için bagaj kapağını açıp kapatmak zor olur)

LPG taktırdığım Usta'da küçük stepne tavsiye etti. "Sprey köpük yerine sürekliliği olur, en azından tekrar kullanırsın" dedi. Fakat ölçüsünü bilmiyorum. Hangi ölçüde almam lazım?

Jant boyu ve bijon aralıkları orjinal jantlarla aynı sadece kalınlıkları farklı.

tamir köpüğü işini görür sanırı küçük stepne nasıl hiç görmedim

Bugün bir yerde gördüm 100 TL istiyor.

şehir içinde tamir köpüğü en güzeli... tamir köpüğünün işe yaramayacağı tek durum lastiğin yarılması...
ama şehiriçinde lastik yarılırsa çok sorun olacağını sanmıyorum birine tel ederseniz yardım eder size lastiğinizi getirir...

Geri