G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
bende taktırdım Prins marka 2.200 ytl ye. km de 133 lira yakıyor şehir içi şuan. ve çekişte süper...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzin ucuzlasa da çıkarsak şu lanet lpg leri
geçtiğimiz cumartesi romano marka sıralı sistem lpg taktırdım aracıma,benzibliden çok daha sessiz çalışıyor,çekiş olarak ise yüksek devirlerde tekleme yaşadım,ama gitgide düzeliyor gibi..1-2 depo gezdikten sonra verilere göre tekrar ustanın yanına gidip ayar yaptıracağım..ne kadar yaktığını ise henüz ölçmedim ölçünce paylaşırım
%10 nerde % 40-45 nerde..Taktır BRC marka lpg benim gibi keyfini sür.Aman dikkat et kablo yerlerini iyi izole etsinler sonra yağmur yağdığında araban su almasın.kıvanç kardeşim aslında neyi nasıl yaptıklarını çok iyi biliyorum da,nedense içime sindiremiyorum lpg i.daha önce tipo kullanırdım 2 defa taktırdım hemde.ama nedense astra ya geçince kıyamaz oldum arabaya.şimdi ekoyak + motorsilk bor koruyucuyu araştırdım yaklaşık 175-200 masraf gidiyor ve ortalama %10 tasarruf.ama inan çok kararsız kaldım ya.