rica ederim. aracınızın sorununun düzelmesine gerçekten sevindim.
Demekki Opisteki Mühendisimiz gerekli enjektör süresini ayarlamış
Demekki Opisteki Mühendisimiz gerekli enjektör süresini ayarlamış

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
Aklın yolu bir sanıyorum. Ben de dün sizin yorumları okumadan, Ostimde çok değerli bi abimizin özel servisine (Karagöz Otomotiv) götürmek için arabayı çıkardım OPİS'ten. Çok ilginçtir ki bu sefer araba saat gibi çalışmaya başladı. Sorunsuz bir şekilde Ostime kadar gittim.
Orada da bilgisayara falan bağladılar, hiç bir sorun çıkmadı arabada. Karagözdeki ustam da bunun beyni bozulmaz kolay kolay, o anda geçici bi problem olmuştur dedi.
Yani YETKİLİ SERVİSE inanıp güvenip dediklerini yapsam, sapasağlam beyni değiştirmiş olacaktım. O kadar para verecektim, bi de üstüne üstlük sorunun kaynağı beyin olmadığı için, belki de aynı sorunu yine yaşayacaktım.
OPİS'teki arkadaşlar da gerçekten çok uğraştılar sorunu anlamak için. Herşeye rağmen onlara da teşekkür ediyorum, çok büyük emek sarfettiler. Onların kötü niyetli olduklarını falan düşünmüyorum kesinlikle, yanlış anlaşılma olmasın. Canla başla çalıştılar, ama yetkili servislerin genel politikalarını eleştiriyorum ben. Bi sorunu çözmek için hemen pahalı parça değişimleri öneriliyor.
Bu sabah da işe arabayla geldim hiç bir sorun yaşamadım. (Maşallah diyelim de nazar değmesin).
Umit ederim ki sorun BRC'den kaynaklanmıyordur. Yoksa LPG ve BRC'nin bir numaralı düşmanı olmaya hazırım.
Seyf ve Kaan Arslanlı isimli arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.
Araçla ilgili gelişmeler olursa burada yine yazacağım.
Selamlar, sevgiler.