debriyaj baskı balata yenmiş olabilir.
Ne alakası var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
debriyaj baskı balata yenmiş olabilir.
sevgili kardeşim bende senın sorununla karşılaştım bunu tek bir sebebi var oda aracın beyninin yakıt parametrelerinin bozulması aracında bişey yok boş yere servislere para yedirme ben yedirdim sorunuda buraya yazarak buldum aracına 70 ytl benzin al bunu bitirene kadar hiç lpg ye geçme sorunun düzelecegini göreceksin sonra hemen git lpg taktırdıgın yere tekrardan ayar yapsın ...merhaba arkadaşlar..
bildiğiniz gibi sıralı sistemlerde araç benzinle çalışır ve belli bir süre sonra lpgye geçer. benim araba da özellikle sabahları bu geçiş tamamlanıncaya kadar araçta bir göğüsleme ve gaz yememe sorunu var. ustaya defalarca gittim program atıyor, tamam diyor yine durum aynı...en son akşamdan bırak biz sabaha bakalım kendimiz tam olarak görelim ona göre bişeyler yapacaz diyorlar..ne yapacaksınız diyorum..yaw bi bakalım da hallederiz diyorlar..tabi henüz aracı bırakmadım..bu konuda yardımı olacak arkadaşların yardımların bekliyorum..
Arkadaşlar aynı sorun bende de var aracım vectra 2.0iGLS(1994 model klimalı)lpg de sorun yok,benzine alındığı zaman araba resmen eşekkleşiyorr.Şu son zamnlarda da lpg de iken sadece kalkışlarda araba titriyorrr,ama tepeleri falan rahatlıkla çıkıyorum zorlanmadan bunun sebebi ne olabilir.Benzinde tepeleri zorla çıkıyorumm....
Sanırım benzer sorun bende de oldu.
3 hafta önce BRC sıralı sistem taktırmıştım (OPİS'te).
Bu sabah arabayı bir çalıştırdım, motor TAKIR TAKIR titriyor. Hayatımda böyle bişey görmemiştim.
Hemen motoru kapattım. Sonra bi kez daha bastım marşa, yine aynı şey oldu, gaz verdim falan geçmedi.
Ben de arabayı aynen bıraktım. Yarın çekiciye yükleyip servise götürücem.
Araba 100.000 km boyunca lpgsiz çalıştı 6 yıldır, hiç böyle bi sorun olmamıştı. Bir anda LPG'den ürkmeye başladım.
Acaba sorun ne olabilir?
Benzer sorun yaşayanlar da oldu mu?
Sanırım benzer sorun bende de oldu.
3 hafta önce BRC sıralı sistem taktırmıştım (OPİS'te).
Bu sabah arabayı bir çalıştırdım, motor TAKIR TAKIR titriyor. Hayatımda böyle bişey görmemiştim.
Hemen motoru kapattım. Sonra bi kez daha bastım marşa, yine aynı şey oldu, gaz verdim falan geçmedi.
Ben de arabayı aynen bıraktım. Yarın çekiciye yükleyip servise götürücem.
Araba 100.000 km boyunca lpgsiz çalıştı 6 yıldır, hiç böyle bi sorun olmamıştı. Bir anda LPG'den ürkmeye başladım.
Acaba sorun ne olabilir?
Benzer sorun yaşayanlar da oldu mu?
aracınızı başka bir özel servise çektirelim.(ücretsiz bakılsın) o aracın beyninde hiç bir problem çıkmaz, çıkmaması lazım. aracınızda kullanılan ECU Siemens Simtec 56.5 'dir. ben arıza yaptığını duymadım, o kadar sağlamdır.
enjektör kablolarını kısa devre edersiniz, hiç bir sorun yaşamazsınız. o kadar sağlam ECU
konunun bence lpg ile alakası yok.