lpg sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m1976x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar benzin filtresini yeni değiştim..dün benzinde denedik benzinde yapıyor bunu..benzinde gaz yemiyor..bakımını da yeni yaptırdım..daha nedenini bulamadık..

Boğaz temizliği olabilir, hava filtresini kontrol ettirin, enjektörlerden olabilir. Bi de tüpünüz sıralımıydı?

ustaya filan verme sadece aracı çalıştırdığında gaza yüklenme o kadar lpg ye geçince hiç birşey kalmıyor ama arada bir 15-20 km benzinle kullan
motordan anlamıyorum ama tahminimce araç stop edildiğinde içinde kalan gaz yeniden çalıştığındada arkadan gelen benzin ve ikisi arasına kalan bir motor sonuç bu oluyor

arkadaşım aynı sorun bende de vardı arç sabahları benzinle zor çalışıyor, göğüsleme yapıyor ve gaz yemiyordu. Ustalara gösterdim ama bi sorun bulmadılar. Bi arkadaş, araçta benzin benzin herzaman az ise deponun dibinde kirli benzinden olabilir dedi.Geçen gün 60 ytl'lik benzin aldım, sabah karşılaştığım problemler kayboldu.bi dene istersen...

bencede senin sorunun lpg ile ilgili değil.buji ve kabloları benzin pompası ve filitresine baktır bence nasıl bir ustaymış senin bulduğun ya bunun gaz ile alakasının olmadığını anlayamıyormu hayret valla

Regülatörün bozulmuş değiştir. sorun kalmaz.

arkadaşım aynı sorun bende de vardı arç sabahları benzinle zor çalışıyor, göğüsleme yapıyor ve gaz yemiyordu. Ustalara gösterdim ama bi sorun bulmadılar. Bi arkadaş, araçta benzin benzin herzaman az ise deponun dibinde kirli benzinden olabilir dedi.Geçen gün 60 ytl'lik benzin aldım, sabah karşılaştığım problemler kayboldu.bi dene istersen...
+ lpg ile araç diye benzin deponuzu çeyrek altında fazla kullanmayın benzin pompasına da zarar verebilirisiniz...

Aynı sorun YARDIM..!!

Arkadaşlar aynı sorun bende de var aracım vectra 2.0iGLS(1994 model klimalı)lpg de sorun yok,benzine alındığı zaman araba resmen eşekkleşiyorr.Şu son zamnlarda da lpg de iken sadece kalkışlarda araba titriyorrr,ama tepeleri falan rahatlıkla çıkıyorum zorlanmadan bunun sebebi ne olabilir.Benzinde tepeleri zorla çıkıyorumm....

debriyaj baskı balata yenmiş olabilir.

sabahları benimarabada benzinde kapanıyor(pısıyor)motor ısınınca geçiyor.egr dahil aklıza gelebilecek her şeye baktırdım bulamadılar enson beyin dediler

Geri