Ya dik dik yorum yapmadan olmaz değil mi? Şimdi bunca zaman lpg araca zarar vermez performans düşmez diye milleti unuttular ama şimdi ise Efendim işte biraz da olsa performans düşer işte ileri km de silindir kapağı erir demeye başlayan bu lpg takan adamlar değil mi? Neyin kafasın da yorum yapıyorsun anlamıyorum ki. Birde araçların da ekonomik motor yapamayan firmalar fabrika çıkışlı lpg modası yaratmaya başladı. Lpg ile benzin arasın da sadece bir tl fark olsun bu kadar lpg sevdası olan kaç kişi lpg ile araç kullanır? Çok merak ediyorum. Lpg şu şartlar da mecbur kullanacağız yediğim arabaları deli gibi benzin yakıyor. Dünya üzerinde normal yakan bu aralar ülkemizde kazıkdan dolayı para dayanmıyor. Ne yapalım?
Bilerek yorum yapmak başka , insanlara yardım etmek başka kafa karıştırmak başka bir şey ...
Bak LPG ekonomik diyoruz zararı var yok tartışılır , ama işkembe-i kübradan yazmak başka bir şey , bilimsel ve teknik detaylar ile yazmak başka bir şey... Ben şimdi adyabatik alev sıcaklığından girip oktan dan çıkarım ama faydası olmaz diye düşünüyorum çünkü daha önce olmadı ...