Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçici olarak LPG'li bir Astra F otomatik kullanıyorum, kalitesiz LPG'nin aynı kötü benzin gibi araca zarar verdiğini bizzat yaşadım. LPG'nin kaliteli olup olmadığı özellikle uzun yol kullanımında kendini belli ediyor, benzinde şaha kalkan araba LPG'ye alınca resmen sürünüyorhiç fark etmiyor bence. hatta son zamanlarda en ucuzunu alıyorum fark hissetmedim
Geçici olarak LPG'li bir Astra F otomatik kullanıyorum, kalitesiz LPG'nin aynı kötü benzin gibi araca zarar verdiğini bizzat yaşadım. LPG'nin kaliteli olup olmadığı özellikle uzun yol kullanımında kendini belli ediyor, benzinde şaha kalkan araba LPG'ye alınca resmen sürünüyor.
Aynen öyle abim Ankara'da piyasa rakamlarının altında çok gaz satan yer var çok aldım ama ne bereketi oluyor nede uzun yol yapma şansın sonradan gittim güvendiğim bir yerden gaz almaya başkadım şu anda 95 TL gaz ile 300 km şehir içinde devirdim.
Nadir abi nereyi önerirsin ?
Vallahi kardeşim ben Keçiören de oturmaktayım yolun üzerinde bir BP var adamlar eskiden beri orada gaz için izin aldılar satıyorlar oradan alıyorum. Daha önce Güveren ve Aktaş dan alıyorum araç su gibi gaz yakıyordu. Buradan alınca farkı anladım. Hem aracın çekişinde sorun olmadı hemde çok uzun gidiyor. 20 TL gaz ile 60 km gördüğüm oldu sakin kullanım da birde benim araç tek nokta eğer sıralı olsa daha az yakar sanki.
Vallahi kardeşim ben Keçiören de oturmaktayım yolun üzerinde bir BP var adamlar eskiden beri orada gaz için izin aldılar satıyorlar oradan alıyorum. Daha önce Güveren ve Aktaş dan alıyorum araç su gibi gaz yakıyordu. Buradan alınca farkı anladım. Hem aracın çekişinde sorun olmadı hemde çok uzun gidiyor. 20 TL gaz ile 60 km gördüğüm oldu sakin kullanım da birde benim araç tek nokta eğer sıralı olsa daha az yakar sanki.