lpg şamandırası...

theaalper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
focus aracımızın lpg şamandırası arızalı acaba ne kadara yaptırabilirim.200 felan diyorlar ama bana biraz fazla gibi geldi.ilginize şimdiden teşekkür ederim...

bence şamandırayı hiç yaptırmana gerek yok her yakıt alırken km sayacını sıfırla zaten bilirsin ne kadar gideceğini.

200 tutmaz sanmiorum. ama gereksiz bisey zaten. çünkü hiç bir zaman tam dogru degerleri alamiyorsun gostergede. siz bir depoyla kaç km gittiginize bakın bir kaç depo oyle yapin ortalama bir km çikacak.

ben oyle yapiyorum 380e ayarlarım kendimi. ona gore gaz aliyorum

haklısınız onu bende düşündüm ama depoya gaz almıyordu ben o yüzden değiştirmek istiyorum...

LPG sisteminin markası nedir?

30-40 civarı tutar; 200 tl olan depo+şamandıranın fiyatıdır; sökülünce tamir edilme şansıda vardır,bir lpg servisinden fiyat alın...

lpg markası BRC..

lpg markası BRC..

Ankaradaysanız BRC yetkili servisi Mocan otogaz ı tavsiye ederim. Tamir edilecek gibiyse hallederler edilmeyecek gibi ise uygun fiyatlı çözüm elde etmiş olursunuz. Can Bey ve ekibinin ilgisinden memnun kalacaksınız.

MOCAN OTOMOTİV MAK.MÜH.
TARIM İNŞ.İTH. VE İHR.LTD.ŞTİ.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Altın Örnek Sanayi Sitesi Melih Gökçek Bulv. 564.Sok.
No:60 Yenimahalle ANKARA

Tel: 0312.394 72 22
Fax: 0312.394 73 22

web: www.mocanotogaz.com.tr

teşekkür ederim murat abi...orayada bakayım bi sorduğum bi iki kişi vardı onlarda 200 felan deyince araştırayım dedim...

Geri