LPG neden ucuzlamıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana söylüycek sözüm yok.. sabit fikirlilik yapıyosun arkadaşım. ucuzsa sen git al.. ben almıycam ucuzlayana kadar. belki benimle aynı fikri savunan 3 kişi daha olursa burda..

Hehe demedi deme İbrahim 1.80 yapıverirler, o zaman da mecburen alırsın :D Şimdi hazır ucuzken koş fulle depoyu :kop:

Hehe demedi deme İbrahim 1.80 yapıverirler, o zaman da mecburen alırsın :D Şimdi hazır ucuzken koş fulle depoyu :kop:

no comment...

Tamam yaw, kardeşim sen iste yeter ki, ben gider jet yakıtı alırım yine LPG almam ( yalnız şu antalya işinden sonra :D )

benzinle lpg ye aynı oranda zam yapılmıyordu arkadaşlar. petrolcü değilim. bir çıkarımda yok. Ucuzlamasına herkesden çok ben sevinrim. Adamlar tavan fiyat uygulaması yaptı kimselere yaranamadı. Şimdi LPG ye yapacaklar "amaannn yapacaklarda ne olacak 4 kuruş indirim yapacaklar" denmeye başlandı. İyi de arkadaşlar bu uygulamadan önce petrolcüler kafalarına göre yükseltiyordu. Bunu neden kimse söylemiyor. Bence olaylara tek açıdan bakmak bu. Bende isterim hem LPG alalaım hem de üzerine para versinler. Ama birde gerçekler var. Gelişme adım adım dır. Birden yapılan çıkışlar beraberinde birden oluveren inişlerle sonuçlanır.
Lafın özü şu anki LPG fiyatı inecek. Tıpkı benzindeki gibi.
Ankara dan selamlar...

Fiyatlar zaten bi garip. Aynı marka bile olsa semte göre değişiyor. Önce bunun önüne geçilmesi lazım. Daha çok yolumuz var, 100 yıl kadar...

siz ankarada yıne uygun fıyatlardan alıyorsunuz. manısada LPG litre fiyatı en ucuz 1.55, normalde 1.60 TL. gecen hafta sonu kocaelı deydım. LPG aldıgım yerden rafınerı gorunuyordu, depoyu 1.61 TL den doldurdum.
siz yatın kalkın 1.42 den lpg alıyoruz dıye dua edin. indirim olsa dahi biz o fiyata alamayız burdan.

siz ankarada yıne uygun fıyatlardan alıyorsunuz. manısada LPG litre fiyatı en ucuz 1.55, normalde 1.60 TL. gecen hafta sonu kocaelı deydım. LPG aldıgım yerden rafınerı gorunuyordu, depoyu 1.61 TL den doldurdum.
siz yatın kalkın 1.42 den lpg alıyoruz dıye dua edin. indirim olsa dahi biz o fiyata alamayız burdan.

Ya evet birde bu sorun var. Hangi yöne olduğu önemli değil, Ankaradan biraz uzaklaşalım fiyatlar uçmaya başlıyor. Geçenlerde İzmirdeydim 1.70 li fiyatlar gördüm genelde.

eskiden benzin 3.20 iken lpg 1.36 idi. yani oran 2.35

şuan benzin 2.97 ve lpg 1.49. yani ordan 1.99

birde lpgde yaklaşık %15-%20 daha fazla yaktığını düşünürsen. Benzin-Lpg arasındaki makas daha çok daralıyor diyebiliriz.

Allah ankara dışındakilere sabır versin o zaman kocaeli de durum 1.84lük bir orana geliyorki lpg deki bakım masraflarınıda eklersen 1.6 nın altına daralırsa bu makas o zaman kâr yok demektir.

ben litre fiyatını ankarada en düşük 1.25 en yüksek 1.30 olarak bekliyorum bakalım nolcak?

Geri