LPG neden ucuzlamıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Benzin 2.97 ye kadar düştü LPG hala aynı.. Soyuluyoruz arkadaşlar. Bundan kelli lpg ucuzlayana kadar benzin alıyorum..

anasını sattımın soyguncuları.. :mad:

dün haberlerde izledim lpg dede tavan fiyat uygulamasına geçilecekmiş. Yakın zamanda ucuzlar.

Haklısın abi :( biyerden kesip bir diğer taraftan soymaya devam ediyolar malesef :( inş. tavan fiyat uygulamasına geçilir ;)

Son düzenleme:
tavan fıyat mı valla benzındekı tavan fıyat anlayısları buysa yanı lpg dede 3 kurus ucuzlar olur bıter yanı bıde ovunuyolar ya tavan fıyat dıye gorende dıcek kı benzını 2 tl ye dusurduler.....

epdk dan bunların cebine ne kadar para giriyor lpg den
tahmin bile edemezsiniz...Ayıp çok ayıp....

dün haberlerde izledim lpg dede tavan fiyat uygulamasına geçilecekmiş. Yakın zamanda ucuzlar.

Ya ben o uygulamaya geçildi diye duymuştum ama geçilmemiş demekki...

Benzin 2.97 ye kadar düştü LPG hala aynı.. Soyuluyoruz arkadaşlar. Bundan kelli lpg ucuzlayana kadar benzin alıyorum..

anasını sattımın soyguncuları.. :mad:

Valla ben mecburan LPG alcam kardeş :D Yolumuz uzun malum...Aslında haklısın ama ben bazen düşünüyorum, 1-2 yıl öncesinde bile 1.70-1.80 lerden alıyoduk LPG yi, onunla kıyaslayınca 1.42 yine ucuz geliyor bana. Türkiyede yaşamanın getirdiği bir durum, "buna da şükür" demek lazım :D

Ya ben o uygulamaya geçildi diye duymuştum ama geçilmemiş demekki...

Valla ben mecburan LPG alcam kardeş :D Yolumuz uzun malum...Aslında haklısın ama ben bazen düşünüyorum, 1-2 yıl öncesinde bile 1.70-1.80 lerden alıyoduk LPG yi, onunla kıyaslayınca 1.42 yine ucuz geliyor bana. Türkiyede yaşamanın getirdiği bir durum, "buna da şükür" demek lazım :D

şükret tabi.. allah beterinden korusun dimi ;) siz 1.42 den almaya devam edin arkadaşım. aldığınız her litrede nerelere ne paralar akıyor ruhunuz duymadan..

hani bir tabir vardır. her litre bir kurşun gibi.. ;)

şükret tabi.. allah beterinden korusun dimi ;) siz 1.42 den almaya devam edin arkadaşım. aldığınız her litrede nerelere ne paralar akıyor ruhunuz duymadan..

hani bir tabir vardır. her litre bir kurşun gibi.. ;)

Ya benzindede aynı yere akıyor o paralar :D Hatta fazlasıyla akıyor. Arabistandaki benzin fiyatlarıyla bi kıyaslayıver istersen ;) Ama ben cebime bakarım. Aynı yolu benzinle yapınca iki katı para çıkıyorsa cepten, ne gelir elden :) Gönül ister ki Benzin 2 TL olsun komple benzinli kullanalım araçları, onlar da bayram etsin...

Ya benzindede aynı yere akıyor o paralar :D Hatta fazlasıyla akıyor. Arabistandaki benzin fiyatlarıyla bi kıyaslayıver istersen ;) Ama ben cebime bakarım. Aynı yolu benzinle yapınca iki katı para çıkıyorsa cepten, ne gelir elden :) Gönül ister ki Benzin 2 TL olsun komple benzinli kullanalım araçları, onlar da bayram etsin...

tercih meselesi fakat ben haksız kazanan petrol şirketleriyle onların para akıttığı sermayecilerin daha çok kar ettiğini söylüyorum lpg ile..

sonuçta benzin mazot ucuzlarda lpg niye ucuzlamaz? kaç gün oldu bak hala çıt yok indirimden. şerefsizlik değilde nedir? ben böyle şerefsizlik yapana litre başına daha çok kazandıramam. bana dokunmayan yılan bin yaşasınla bu memlekette kafalarda değişmez anlayışlarda.. siz cebinize bakın. onlarda cebine..

saygılar..

tercih meselesi fakat ben haksız kazanan petrol şirketleriyle onların para akıttığı sermayecilerin daha çok kar ettiğini söylüyorum lpg ile..

sonuçta benzin mazot ucuzlarda lpg niye ucuzlamaz? kaç gün oldu bak hala çıt yok indirimden. şerefsizlik değilde nedir? ben böyle şerefsizlik yapana litre başına daha çok kazandıramam. bana dokunmayan yılan bin yaşasınla bu memlekette kafalarda değişmez anlayışlarda.. siz cebinize bakın. onlarda cebine..

saygılar..

İyi hoş da yılanlara karşı don kişot misali savaş açarak kendime zarar vermekten başka ne kazanırım şu durumda. Belki düşünsel olarak tatmin olurum, çok idealistçe davrandım vay be bravo bana derim. Ama sen bunu yaparken millet kuyruğa geçmiş harıl harıl depo fullemekle meşgul. Düşüncelerine katılıyorum ama o düşüncelerden çıkardığım sonuç LPG yerine Benzin almak olmaz, okyanusa bir karınca düşse kimin ruhu duyar..

Not : İdealist arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmesin, sadece lpg üzerine konuşalım lütfen. Yoksa "ben yanmasam, sen yanmasan... geyikleri çevirmeyelim . Memleketim insanına sökmüyor bu düşünce tarzı...

Geri