Lpg - Lpg - Lpg

alala HEDEF normalde imalatçı bir firma. montaja girmezdi. yeni başladılar sanırım. Ama yazık yani bu şekilde insanlardan tepki alırsa yazık yani.

bu arada KAAN bey sizin yeriniz nerde.

Arkadaşlar ben romano marka taktırdım hiçbir sorun yok ama kalavera kardeşinki gibi sivastan gaz aldım ankaraya 550km yol gittim daha gaz bitmemişti ama dönüşte yoldan ucuz bir gazla tekrar fulledim 200 km anca gidebildim bu gazlarda çok değişiklik var veya gazı verenlerde.

Evvet Aynı olayı bende boluda yaşadım Bp den aldığım 68 ytl'lik gazla lamba yanmadan 510 km yol gittim bi başka petrolden aldığımkiyle 480 km(lambada yandı tabi)..Bu ne kabus yaa.. İyiden iyiye arabayı satmayı düşünüyorum artık

abiler bu konu hakkında yine forumumuzda bi yazım var. sizinkilerde aynı şekilde olmuştur;

arkadaşlar LPG konusunda baya bi deneyimim var. Yani Malzeme imalatı ve satışını yaklaşık 3-4 yıl yaptım. LPG de hava basma olayı kesinlikle olamaz. çünkü dispanserdeki tabanca (yani basımı yaptığı) içinde 5 adet ayrı çekirdekleri var. Ve bunlar havayla değil çarpma ile açılır. biliyosunuz tankınıza sıvı halde basılıyo. otomatikmen LPG gelmeden dolumun yapılması imkansız. Ama kötü LPG vardır. buda;
LPG Bütan ve Propan gazlarının birleşmesiyle meydana gelir. bunların belli bi oranda karışması gerekiyor. Bütan gazı pahalı ve yanması zor bi gazdır. Propan ise ucuz ve yanması kolay olandır. Kötü olarak nitelendirdiğimiz gazlarda bu karışımla oynama yapıyorlar. Propanı birasdaha fazla koyunca hem fiyat otomatikmen düşüyor. Yanması kolay olduğu içinde otomatikmen çabuk bitiyo ve araç fazla yakıyo. Hatta böyle aşırı fazla yakma gibi durumlarda aracınızın eksozuna bakın hem koku olur hemde siyahlanma olur. ayrıca regülatörünüzde (beyin) temizleme tıpasını açtığınızda yağ birimini görceksiniz. o yağ birikimide Propanın atığıdır.

Arkadaşlar Buğün LPG Ustasıyla Görüştüm Bana BRC Lavato Milano Arasından Milonayı Tavsiye etti Hem servis Ağı bakımından Hem Garanti Açısından.. Performans Kalite Açısından Birbirlerinden Pek Farkı olmadığını söledi... arkadaşlar sizce arabama hangi marka Lpg Taktırmalıyım ?

arkadaşlar bende LPG taktırıp yaklaşık 6000 km yol yaptım sadece bir kez farklı gaz aldım araç çekişten düştü ve çok yaktı ama anladım ki AYGAZ'dan şaşmayın propan olayı yüksek ve en iyi performans...bu arada opet Aygaz istasyonundan küçük cep haritası aldım Türkiyede hangi ilde nerde Aygaz varsa adrese bakıp oraya kadar gittim bilginiz olsun...

şimdi herkes sattığı malı över, fakat ben sattığı malın arkasında duran, müşteri memnuniyeti odaklı Türkiyede tek firma var diyorum:2A Mühendislik, o da BRC'nin sequent 24 ve sequent 56 sistemlerini ithal ediyor. italyan BRC firmasıyla yapılan centilmenlik anlaşmasıyla kasım ayından sonra BRC firması Türkiyede sadece 2A mühendislik'e mal verecek, diğer firmalar İtalyadan mal alamayacak.

Zaten BRC'nin FAST modeli de aynı dönemde üretimden kalkıyor.
kıssadan hisse: BRC takan firma sayısı Ülkemizde 2008 yılı başından itiaren en fazla 40-45 adet olacak.

diğer markaları takan firmalar BRC takamayacaklar.

Yani Bir yerde BRC'ye standart gelecek. bu standartı zaten 2A mühendislik sıkı sıkıya sağlıyor. memnun olmayan müşteriyi bulmanız zor.

Diğer markalarda yaşayacağınız sorunları biz biliyoruz, kendi markamızda olan sorunlarımız da var, fakat biz kendi ürünlerimizde kısa sürede çözüme ulaşıyoruz. bizde mal takıldıktan sonra müşteriyi tanımama olayı yok.

Yorum sizin...

Arkadaşlar Buğün LPG Ustasıyla Görüştüm Bana BRC Lavato Milano Arasından Milonayı Tavsiye etti Hem servis Ağı bakımından Hem Garanti Açısından.. Performans Kalite Açısından Birbirlerinden Pek Farkı olmadığını söledi... arkadaşlar sizce arabama hangi marka Lpg Taktırmalıyım ?

milanonun kaç tane servisi varmış ?

milanonun kaç tane servisi varmış ?

Kaçtane Servisi Olup Olmadığını Sormadım Ama Örneğin Lavotada Bir Parca Arıza yaptığı zaman Yapılıp Geri Yerine Takılıldığını Milonada İse Direk Sıfır Yeni Parcayla Değiştini Söledi Artı 250 ytl daha ucuz Olduğunu belirtti Ben parasında Değilim Sadece Başımın Ağrımıycagı performansımın Düşmüyeceği bir sistem İstiyorum...

BRC :good: madem parasında değilsiniz :)

Kaçtane Servisi Olup Olmadığını Sormadım Ama Örneğin Lavotada Bir Parca Arıza yaptığı zaman Yapılıp Geri Yerine Takılıldığını Milonada İse Direk Sıfır Yeni Parcayla Değiştini Söledi Artı 250 ytl daha ucuz Olduğunu belirtti Ben parasında Değilim Sadece Başımın Ağrımıycagı performansımın Düşmüyeceği bir sistem İstiyorum...

Geri