lpg 'li OPEL memnunıyet derecesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten o hızda arabayla eğer benzinde gidersen ,benzin ibresinin yawaş yawaş aşağıya indiğini görebiliyorsun eskiden çok zoruma giderdi ama artık tınlamıyorum arkadaş yok yüksek hızmış yok yüksek devirmiş,dedim ya LPG forever ama sıralısına .. :)

walla doğru diyorsun abi birde arkadaşlar beğenmiyor

Emre beğenmeyen taktırmaz bu tercih meselesi sonuçta ... ;)

elbette abi lafımız yok tabii neden takdırtmıyorsun demiyoruz ama kafasında soru işareti olan arkadaşlara faydamız olsun yani...

Öyle ama sen ne kadar anlatsan da bazı kesimler olaya önyargılı yaklaştıkları için fikirlerinin değişeceğini sanmıyorum.Neyse canım uzatmaya gerek yok.Herkesin görüşüne saygı duymak lazım ...

mdellal' Alıntı:
Öyle ama sen ne kadar anlatsan da bazı kesimler olaya önyargılı yaklaştıkları için fikirlerinin değişeceğini sanmıyorum.Neyse canım uzatmaya gerek yok.Herkesin görüşüne saygı duymak lazım ...
:good: :good:

Benim aracimdada Zavolli marka LPG sistemi var ve çok ama çok memnunum yanliz tek sorun rolanti ayarlayicim zamanla kirleniyo oda araciin 0,9 rpmde durmasini engelliyo ve araç stop ediyo tek sorun bu... gerisi kmde sehir içi 2,0 arabam 170 ykr yakiyo... allah razi olsun bunu çikaran mühendisten.... e tabi allah razi olsun gaz ücretini belirliyenlerden... ama arkadaslar 1250 ytlye taktiginiz lpg den çok sey beklemeyin bence... ben tüp takmak için 5 ay arastirdim ve sonuç sdc ZAVOLLI yi gösterdi...

bende 6 ay araştırmıştım 6 ay öncesinin en iyisi italyadan getirttim easyjetti hatta şimdi sadece maraşta bayisi olan bir firma

Hollanda malı Prince diye bi markayı çok methediyolar ama bilemiyorum ...

Geri