Lpg li araçlara buji müjdesi!!!

banada 15000 dediler buji ömrüne.. ben 22000 de baktırdım.. evet değiştirmek gerekir dediler

Ateşlemelerde problem yaşanıyor. benzinde hissedilmiyor ancak lpg de araç tekleme yapıyordu. aslında sorun bujide değilde buji kablolarının çabuk deforme olmasından kaynaklanıyordu bununda nedeni lpg ye uygun olmayan bujilerdi. şimdi inşallah bu sorunu çözmüş olsunlar.

bu sorunu üst kapak contasını değiştirdkden sonra ben yaşadım arkadaslar.tekleme yapıyor araç.buji kabloları değiştir düzeldi sorun

LPG Yüzünden 10.000 km de ßir ßuji Deqi$tirmek zorunda kaLıorum.. BunLar Hahamı dayanıklıymış yani :S

Aracım tekleme yapıyor araştırdım sorun bujilerdenmiş. Bosch LPG li araçlar için çift platinli buji üretmiş. Bosch servisine sordum Bosch süper 4 buji yerine LPG için çift platinli çift tırnak bujileri önerdiler. Aabam 93 opel vectra 2.0 i. Fiyatıda tanesi 12 TL normal orjinal bujileri 7 - 8 TL

şubat 2009 dan bu zamana kadar bosch 4 tırnaklı buji kullanıyorum. aracım 97 vectra 2.0 CD lpg.li, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. aksine performansında hissedilir derecede artış oldu. tavsiye ederim.

Geri