Lpg li araçlara buji müjdesi!!!

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bujilerle ilgili karmaşaya bosh son noktayı koymuş. LPG li araçlar için özel buji üretmişler. yakında piyasaya girecekmiş. şuanda gümrüklerde bekliyormuş ürünler. umarım ateşleme sorunlarını çözmüş oluruz.

ayni bujiler benzinde nasil çalisacak acaba. onda da sorunsuz olursa. kral olur

Suan kullanilan normal buji ne gibi sorun cikariyo ki ben bir sorunla karsilasmadim suana kadar.

2 yıldır bende lpg de kullanıyom 27000 km oldu bujilerde sorun yok sadece her iki yağ değişiminden sonraki 3. yağ değişimiyle birlikte değiştiriyorum

Ateşlemelerde problem yaşanıyor. benzinde hissedilmiyor ancak lpg de araç tekleme yapıyordu. aslında sorun bujide değilde buji kablolarının çabuk deforme olmasından kaynaklanıyordu bununda nedeni lpg ye uygun olmayan bujilerdi. şimdi inşallah bu sorunu çözmüş olsunlar.

4 tırnak buji deneyin isterseniz belki performansta çok düşüş olmaz. dünyaca ünlü NGk bujilerine bakmanızı tavsiye ederim.

55 binde ama değişme zamanı geldi. orjinal gm çift tırnak bujileriydi. bundan sonra 50binde değiştiricem.
YAŞASIN LPG EKONOMİSİ...

55 binde ama değişme zamanı geldi. orjinal gm çift tırnak bujileriydi. bundan sonra 50binde değiştiricem.
YAŞASIN LPG EKONOMİSİ...

zaten yeni bujiler(cift veya dört tirnakli) ömürleri en az 50000km,erken degistirmek bosuna,israf...:D

semih bana 15-25 bin arası dedilerdi.

50000 km giden bujiyide burda duydum iyi gidiyomuş maşallah:D Benzinde 30000 gitme ihtimali varda lpg de imkansız.

Geri