lpg li aracın sabahları boğulmasına çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar uzun bir süredir araba sabahları ilk çalışmada gaz yerken boğuluyo gibi oluyodu benzin filtrelerini(aracın altındaki ve deponun içindeki) temizlettim fakat değişen bişey olmadı benzin pompasından şüphelenmeye başladım artık.bigün arabayı benzinde stop edip sabah çalıştırdığımda hiçbir sorun kalmamıştı normal çalışıyordu araba ve sonuç olarak lpg enjektörleri nin yada lpg sisteminden kontak kapalı olduğu halde sabaha kadar motora gaz kaçtığını ve ilk çalıştırmada da boğulduğunu anladım.şimdi bunun çözümü olarak lpg enjektörlerinin mi gaz kesicinin mi hangisini değiştirmem gerekir

aynı sorun bende de var adaşım çözersen mutlaka yaz..

onun için lpg ciniz daha iyi bilecektir ama ben aynı sorunu diyaframı değiştirrerek çözüldüğünü hatırlıyorum... maliyetli bişeydeğil...

tolga aynısı babamın vectrasındada var. lpg beyni değişti kısa süre düzelir gibi oldu,sonra tekrarladı. firmayla konuştum ,beyin ve enjektör takımını değiştirecekler.

bayramdan sonra lpg ciye bir gideyim bakalım ama diyafram değişse bile enjektörler kaçırıyosa yine olmayacak

gaz kesici devrenin değişmesi gerekiyor gibi geldi bana

Lpgti taktırdığımız yer garanti kapsamında değiştirir mi?

Aynı sorun bende de var. Uzun süre kullanmazsam ilk çalıştırmada tekliyor, stop ediyor. Gün içinde sık sık kullanınca problem yok. Benim de bi baktırmam gerek sanırım:S

peki bunu sadece ilk çalıstırma yapma nedeni ne olabilir ki acaba?

Geri