Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor soğuk iken de aynı 8 saniye. ilk 5 -10 dakika biraz LPG de gaz yememezlik yapıyor ama pek etkilemiyor sonra düzeliyor. Benzin sarfiyatının önüne geçemiyordum. 20TL lik benzin alıyordum hemen ışık yanıyordu en sonunda kurtuldum.
bulabilirsem beyni elektrik ile ısıtma sistemi yapacağım. Aynı dizllerde olduğu gibi ilk çalıştırmada beyni ısıtmak için. Bunun için seramık ısıtıcılar varmış çok hızlı bir şekilde ısıtma işlemi yapıyormuş.
bulabilirsem beyni elektrik ile ısıtma sistemi yapacağım. Aynı dizllerde olduğu gibi ilk çalıştırmada beyni ısıtmak için. Bunun için seramık ısıtıcılar varmış çok hızlı bir şekilde ısıtma işlemi yapıyormuş.
hocam bu çok tehlikeli, uzun vadede kullanacaksanız aracınızı size tavsiyem elektrikli motor suyu ısıtıcıları yada sulu vebastoyu kullanmanız.
ucuza malolsun diyorsanız. eski kasa vitoda kullanılan elektrikli su pompası alın (50-100 tl çıkmacıya göre değişir) birde araç için kahve suyu ısıtan şu ucuz cezvelerden alın (10 tl) ve çok basit bir sistemle hem güvenli hemde sadece elektrik harcayan bir sistem yapın.