lpg km de cook yakıyor diyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m3karaca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim önceden megane rxi aracım vardı.3 sene milano marka lpg takılı kullandım.motora en ufak zararı olmadı.tek problem benzin pompasını bozması oldu.aslında o da benim hatam.benzini 4/1 in(çeyrek depo) altına çok düşürdüm.çeyrek depo altına inmediği sürece benzin pompasıda bozulmuyor.burda önemli olan aracın periyodik bakımlarının yapılması ve lpgnin bakımı.bakımları yapıldıktan sonra hiç birşey olmaz.ve benim aracım lpg taktırdıktan sonra en az %40 tasarruf sağladı bana.ayda 3500 km giden biri olarak.önemli bir tasarruf.

şehir içi 50-60 arası gaza altında yumurta var gibi basarsam 19-20 kuş yakıyo yok gaza geliyim 175 hp yi alıyım dersem 30kuruştan aşağı yakmıyo.ona göre.

2000 motor vectra b kullanıyorumatiker sıralı + otomatik vites.. 20 tllik lpg ile 90km gidiyorum şehir içinde sizce iyimi kötümü_?

arkadaşlar hesap yaparken gazın litre fiyatını yazarsak iyi olur kanımca. çünkü bizim burda gaz 1.76 ankarada daha ucuz. ben atiker taktırdım uzunyolda 13.4 kr yaktı tekrar aynı yolda 5 kişi ile birazda bastık 15.5 kuruş yaktı sizce fiyat nasıl

valla arkadaşlar benim arabam vectra b 2.0 1.6 v lpg li km de şehir içi 180 yakıyor

Geri