lpg kiti taktırmanın bi espirisi kaldı mı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracı en son atikere götürdüğümüzde servisin boş olduğunu gördüm şaşırdım ve sordum neden kimse yok diye ?aldığım cevap şu : O kadar zam yapılıyorki millet taktırmaya cesaret edemiyor dedi ve aradan 3 hafta sonra lpg 2.75 oldu!!!
ARTIK YETER levent kırca tabiriyle zamına koyuyorlar !!!:mad:

aracı en son atikere götürdüğümüzde servisin boş olduğunu gördüm şaşırdım ve sordum neden kimse yok diye ?aldığım cevap şu : O kadar zam yapılıyorki millet taktırmaya cesaret edemiyor dedi ve aradan 3 hafta sonra lpg 2.75 oldu!!!
ARTIK YETER levent kırca tabiriyle zamına koyuyorlar !!!:mad:

millet artık atikere gitmediğindendir. :D

şaka bi yana, lpg halen %40-%50 daha avantajlı kim ne derse desin :rakir:

ben böyle devletin icine tukureyım arkadas hep vergı hep zam bu mıllet hıc refaha kavusamıycak gıt gıde afrıka gıbı olucaz gorursunuz bu fıyatlar böyle ne olucak hıc bilmiyorum benzin 4.60 mazot 4.00 lpg 2.75 bizden aldıkları haram zıkkım olsun söyliycek cok sey var ama okunupta sıte kapatılmasından korkuyorum..

Ben benzin fiyatını görünce arabaya binmeye korkar hale geliyorum.
Zamanında bir abim demişti, araba almak artık lüks değil, lüks olan onun karnını doyurmak diye.

ne kadar da zam gelirse gelsin lpg benzinli araçlara göre gene %30-40 arası tasarruflu..

Benzin yerinde mi duruyor sanki..O da aynı ***...O yüzden LPG yine en az %35-40 avantajlı..Dizel alanlar bin pişman asıl..LPG ile aynı tüket ama hem ses çek hem de bakımlarda cebin delinsin:)

lpg yakında 4 lira olunca dezavantajlı olduğunu göreceksiniz!

Benzin yerinde mi duruyor sanki..O da aynı ***...O yüzden LPG yine en az %35-40 avantajlı..Dizel alanlar bin pişman asıl..LPG ile aynı tüket ama hem ses çek hem de bakımlarda cebin delinsin:)
dizelle tüplü birmi ustam .tüpün araca verdiği zarada cabası

bende 2001 astra elegance var lpg taktırdıktan sonra rahat ettin. şehir içinde km de 0,55 yakan aracım 0,35 düştü daha 1000 km kalibrasyon ayarıda yapılmadı oda yapılsın dahada düşer diye düşünüyorum.

Geri