LPG ile hızda zorlanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenk58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya cenk kardes kıy bıraz paraya da benzınde bı dene bakalım ondada 160-170 te kalıyosan sorun elbettekı debrıyajdadır ama rahatlıkla 200 kusurlara cıkıyorsan o zaman LPG ayarında vardır bı sorun taktırdıgın yere bı danıs derım, ayarlarını fazla kısmıs olabılır.( ama ekonomık olur)

ya cenk kardes kıy bıraz paraya da benzınde bı dene bakalım ondada 160-170 te kalıyosan sorun elbettekı debrıyajdadır ama rahatlıkla 200 kusurlara cıkıyorsan o zaman LPG ayarında vardır bı sorun taktırdıgın yere bı danıs derım, ayarlarını fazla kısmıs olabılır.( ama ekonomık olur)
aradan baya zaman geçti ama bu konuyu açtığımı unutmuşum yeni gördüm ilginiz için teşekkürler ben benzinle denememiştim him bir bakayım benzinde nasıl.

bende de 1998 astra gls otomatık ve atiker sıralı sistem lpg var 4 kişi 190 gördüm. doğrusu hala şüphem var acaba takametrem mi arızalı

araç 1.4 mü 1.6 mı. 1.4 için lpg deki 160 km lik hız hormal. lpg öyle çok aşırı bir performans kaybı yaşatmaz. balatada sorun olabilir.
:good: avantardaki sürati düz yolda lpg ile yaptım, baskı balatada sorun olabilir, bildiğim kadarıyla rampa çıkarken araba bariz bir şekilde bayılıyorsa baskı balata değişecektir, opeller genelde bayılmaz rampada:) .

brc seq 24 sıralı ile 210

:good: avantardaki sürati düz yolda lpg ile yaptım, baskı balatada sorun olabilir, bildiğim kadarıyla rampa çıkarken araba bariz bir şekilde bayılıyorsa baskı balata değişecektir, opeller genelde bayılmaz rampada:) .
debriyaj çok yukarda kavradığı halde rampada bayılmıyor ama çok geç süratleniyor ayar için lpg taktırdığım yere gittim bu marka lpg lerde (Romano) ayarı kendisi algılıyormuş yani benzinde neyse lpg dede otomatik algılıyormuş pek anlamam ama yazılımmı diyorsunuz ona .

güvendiğiniz bir motor ustasına gidin, eğer yoksa birkaç tane motor ustasına gidin, fikir alın. ya da bulunduğunuz yerdeki güvenilir motor ustasını yeni konu başlığı açarak site sakinlerinden öğrenmeye çalışın, lpg taktıran tüm arkadaşlarım araçlarını sorunsuz kullanıyor ve çok mutlular, darısı başınıza. bu arada sistemim tartarini.

Arkadaşlar kim ne derse desin lpg li araç da çok hafifte olsa bir güç kaybı var ama ekonomik olduğu için kullanıyoruz düz yolda normal şartlarda istenen km hıza çıkabiliyorsunuz ama yokuş yukarı vites düşürmek zorunda kalıyorsunuz bu bir gerçek ama günümüz ekonomi yapma dönemi olduğu için buna katlanmak zorundayız. Selamlar

Geri