LPG ile hızda zorlanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenk58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cenk58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabama yaklaşık 1000 km. dir lpg ile biniyorum şehir içi fazla fark görmedim ama uzun yolda 160km hıza geldi baya zorlandı dahada ileri gideceğini sanmıyorum bu lpg ayarından olabilirmi yoksa arabayı 8 ay önce alırken servis debriyaj balatası bitmek üzere demişti ondan olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim.

LPG sisteminin detaylarını verebilirmisiniz ?

bu arada debriyajın bittiğini siz farkedebilirsiniz araç devir alır ancak yürümez.

2 viteste gazı birden çekip vererek bu zorlamaya karşı koyup koyamadığını gözleyebilirsiniz.

bence değil. geçen sene mersin otobanında 225-230 km/h gördüm.bi baktır gaz ayarı yaptır...

araç 1.4 mü 1.6 mı. 1.4 için lpg deki 160 km lik hız hormal. lpg öyle çok aşırı bir performans kaybı yaşatmaz. balatada sorun olabilir.

araç 1.6 lpg romano araba tepki veriyor ama debriyaj baya yukarda kavrıyor kalkışlardada baya zorlama oluyor.

Kardeş o zaman olayı açıklamışsın, senin balatan bitik değiştiriver bi zahmet ondan sonra gör hızı :D :D

lpg ile 190 yaptım.ve daha yüklensem gidecekti..Sistemde de sorun olabilir.

lavoto marka sıralı lpg ile 220 k hız yapmistim konya - afyon yolunda.

Opel vectra gt m var 2.0 16 v ankara otoban ın da 220 yaptım daha da bassam gidecekti ben korktum ya sisteminde arıza var yada balatan bitik.

bende 1.6 astra ve brc sıralı sistemle 200 yaptım
ki uzun yolda farkına bile varmadan 140-160 a ulaşıyor siz sorunu tüpte değilde aracınızın başka bir aksamında arayın

Geri