Lpg için yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tesisatı değişmiyor sanırım sadece tüp tesisatı değişiyor bildiğime göre bende bilmiyorum bilen yaptıran biri varsa yardımcı olabilirmiii????

Stepne problemeni ne yapıcaksınız?

valla işlemleri bilmiyorum ama stepne deponun çok çok faydasını görürsün..
bence paraya kıyın hemen değiştirin.
bi düşünün. köyünüze gittiniz. bi ton malzemeniz var.. stepneyi çıkarıp gerekirse çöpe atarsınız. ama eşyalarınız için aynı şeyi yapamazsınız. yada stepneyi alıp arka koltuğun ayak bölgesine bile sıkıştırabilirsiniz. :) :)

valla işlemleri bilmiyorum ama stepne deponun çok çok faydasını görürsün..
bence paraya kıyın hemen değiştirin.
bi düşünün. köyünüze gittiniz. bi ton malzemeniz var.. stepneyi çıkarıp gerekirse çöpe atarsınız. ama eşyalarınız için aynı şeyi yapamazsınız. yada stepneyi alıp arka koltuğun ayak bölgesine bile sıkıştırabilirsiniz. :) :)

esyaları da aynı yere sıkıştırırsınız :)

Yolda lastik patlarsa ne yapacaksınız onu düşünmüyor musunuz?
O ihtimali göze alarak stepne yerine depo taktırmadım (3 ay önce)

Daha önce lpg tankını değiştirdim 60lt olan tankı 40 lt lik tank aldım,lpg kontrol istasyonunda muayene öncesi sızdırmazlık raporu alırken tank imalat yılı ve seri no su verilecek olan lpg vizesine işleniyor herhengi bi sorun çıkmıyor..Stepneyede deri bi kılıf yaptırıp bi kenara koyarsın güzel olur bence..

ekstra bi ücret olmuyor yani sadece değiştirme ücreti oluyor öyle proje falan çizilmiyor içim rahatladı gidip değiştirmem lazım biran önce :D

esyaları da aynı yere sıkıştırırsınız :)

ya eşyadan kastın büyük parçalı eşyalar.. mesela geçen biz köye gittik. bi çuval un ile ekmek yapmış bizimkiler... ekmekten kastım yuvarlak büyük yuka ekmek derler bizim oralarda.. yatırdım arka koltukları ekmekleri attım arabaya. stepme tekerimide ön koltuğun ayak kısmına aldım. ama diğer depo olsaydı bu mümkün olmayacaktı..

Yolda lastik patlarsa ne yapacaksınız onu düşünmüyor musunuz?
O ihtimali göze alarak stepne yerine depo taktırmadım (3 ay önce)

lastik patlama ihtimali mutlaka var... ama dublex lastik çıktığından beri benim hiç tekerim patlamadı. patlam ihtimali % 20.. patlasa bile hava bastırıp tekrar bi süre devam edebilirsiniz. bu bi risk tabiiki.. ama taşıdığınız yük daha değerli ise stepnenizden vazgeçebilirsiniz bence...

eger tüp ruhsata işliyse sistemi komple değiştirseniz daha herhangi i ücret ödemiyorsunuz sadece tüpün proje bazında bi değişiklik oldugu için fatura kestirmeniz gerekiyor kaldı ki siz sistemi değil sadece tankı değiştirmek ekstra hiçbir ücret ödemiyorsunuz... fakat simit yerine normal tank çok daha güvenilir...

Geri