99 opel vectra gt var tupune baktım atıker sılındır yazıyor fakat tum kiti landiyle aynı atikerle uyuşmuyor aracı yenı aldım sayılır aldıgımda ustunde vardı sıstem ustalar en kalıtesı oldugunu ıddaa ettıler kendı aralarında kontrol ettırmeye gıttıgımde ancak bı sorunum var aracın ıcındekı samdıranın ısıkları uzun kılometreler boyunca yanıp sonuyor ve araba gazda bıle olsa tam belırgın orda oldugunu gosteren ısık yanmıyor arada sırada samandıranan dugmesıne basıyorum tesadufen tutarsa ısıklar sabıt kalıyor ve benzın sarfıyatı aracımda hıc bıtmıyor 30 lıralık benzın 5 6 gun yetmıyor bıle kı kısa mesafe kullanmıyormda pek aracı kesın gecmıs olması lazım bana bır yardım edın lutfen 2 3 hafta evvel arac kendını yıgardı one anlardım gaza gectıgını ama sımdı onuda yapmıyor ne yapmam lazım
Yıgılmadan kastım is şudur araba anlık zorlanıyo gıbı oluyor aynen vıtes kucultur hızı azaldır gıbı ama cok kısa bır sure sonra canavar gıbı topluyor
Yıgılmadan kastım is şudur araba anlık zorlanıyo gıbı oluyor aynen vıtes kucultur hızı azaldır gıbı ama cok kısa bır sure sonra canavar gıbı topluyor