LPG Filtreleri Değişimi Hakkında Görüşleriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugun bir fırsat bulup lpg montajı yaptırdıgım yere gıttım. Adamlar bir iki inceleme yapıp filtrelerden birini değiştirdiler (30 ytl) ve ayarını yaptılar. Şuan inanılamayacak şekilde arabamın performansı arttı. Eğer imkanınız var ise değiştirtmenizi tavsiye ederim. Bu arada ecotech sistemini kullanıyorum ve memnunum.

bizde tartarini tüp takılı geçen kasım ayından beri bunun bakım zamanı nasıl oluyo?tşkkurler
Benimki de tartarini.Bana 40000 de filtre değişiyo dediler ve daha önce değiştirmediler.

bende 25 000 km yaptım hep aygazdan gaz alırım kesinlikle başka gaz kullanmadım geçenlerde baktık hala gıcır gıcır duruyordu değiştirmedim.

atiker kullanıyorum 10000 bakımını yaptırdım 2 filtre degişti 45 tl vermiştim 2 ay once değiştirmeden önce arabam 3 le gidilecek yerde gitmiyor 2 ile gidiyordum alt dewirde servisle aradık bulamadık en son filtreler degişti sorun da ortadan kalktı cıkan filtreler simsiyahtı fazla gaza guvenmeyin temiz falandır diye

Arkadaşlar merhaba. Bu konuyu incelerken benim aracın lpg filtresi aklıma geldi, tıkalımıdır acaba diye. Hemen söktüm ve hava üflediğimde havayı çok zor geçirdiğini farkettim. Filtreyi açtım ve içinde dibe çökmüş şekilde yağ birikintisinin olduğunu farkettim. Yağı tinerle temizledim ve filtre kısmınıda tinerle temizleyip evde elektrik süpürgesi ile hava basarak kuruttum. Sonuç, hava geçirmesi okadar rahatladıki yeni gibi oldu, böylelikle 20 tl den kurtulmuş olduk. Ustalar temizlenecek ve temizlemeye müsait birşeyi neden değiştirirlerki ben bunu anlamıyorum.

benimde atiker var yaklaşık 15bin km olmuştu rolantide düzen tutturamadık bir türlü en son filtreleri değiştirelim dediler ve sorun düzeldi.. içinden ciddi miktarda yağ çıktı...

arkadaşlar temiz lpg aldıktan sonra 30000 km sonra da değiştirilebilir.ben 20000 de değiştirdim hiçbir fark hissetmedim

Geri