• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Lpg deponuz kaç litre alıyor?

serefertas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim depo 48 litrelik. Henüz ilk depomdayım. İlk dolumda 35 litre gaz aldı. Normal mi? Bu durum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız munmun olurum.

Ynt: Lpg deponuz kaç litre alıyor?

32 Litre benimki simit tüp :) 32.200 alıyor :)

43 litrelik simit tüp 35 litre gaz alıyor. %80 dolum tavsiye ediyor kitapçık ve internetteki yazılar

31Lt lik simit tank, 24 lt alıyor.

valla benimki 44 lük dediler simit..
ilk depo dolumunda 38,8 lt aldı..

HB aracımda tank 40lt ve gaz bitip sesli uyarı verdikten sonra maksimum 35lt alıyor.

mucahitduran link' Alıntı:
32 Litre benimki simit tüp :) 32.200 alıyor :)
Niye o Kadar kucuk tank kullandın? Ben 47 lik düşünüyorum; ) surekli bitsin istemiyorum; )

kozlulum67 link' Alıntı:
Niye o Kadar kucuk tank kullandın? Ben 47 lik düşünüyorum; ) surekli bitsin istemiyorum; )
Hocam öyle takmışlar simit tüpü :) Ben hiç bilgi sahibi değildim taktırırken. İlk defa LPG'li aracım oldu. Bileydim dolum kapağını benzin depo kapağının oraya montelettirirdim. :) Neyse ki, sonradan aldırılabiliyormuş :)

Ynt:

Sizdede sedan vardi yanlis hatirlamiyosam. Peki bu 47 pik tanklar bagajda sisme yapiyomu yoksa sedanin stepne yerinde kamufule oluyomu; )

mucahitduran link' Alıntı:
Hocam öyle takmışlar simit tüpü :) Ben hiç bilgi sahibi değildim taktırırken. İlk defa LPG'li aracım oldu. Bileydim dolum kapağını benzin depo kapağının oraya montelettirirdim. :) Neyse ki, sonradan aldırılabiliyormuş :)

gel mücahidim yanımıza aldıralın depo kapağının yanına:)

Geri