Lpg de ne kadar yakiyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_Cmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali_Cmn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba

opel astra 1,6 twinport 2006 model araç triptronic

gazı petrol ofisinden alıyorum genelde km başına bugünlerde 35 kuruş yakıyor. sizce bu rakam normal mi

bilgi verirseniz sevinirim

iyi günler herkese

Şehiriçi yoğun trafikte normal bence.
Yine de bi LPG ayarı yaptırmanızı tavsiye ederim.

bu fiyatlarla bu rakamlar normal kardeşim. bence kuruş hesabı yerine litre hesabı yap nerdeyse her ay fiyat artıyor.

İstanbulda normal o rakamlar dostum, arabanız çok yakmıyor sadece LPG litre fiyatı çok yüksek.

Aracının çekişin de hızında bir sıkıntı yok ise bırak 20 kuruş daha fazla yaksın ama aracın canına okunmasın ;)

teşekkür ederim yardımlarınız için

soğuk havalarda ilk başta yani 10 dakka falan eğer trafikte isem araçta titreme oluyor lpg de dur kalk yaparken, daha sonradan normal bir şekilde devam ediyorum normalmidir sizce bu ?

teşekkür ederim yardımlarınız için

soğuk havalarda ilk başta yani 10 dakka falan eğer trafikte isem araçta titreme oluyor lpg de dur kalk yaparken, daha sonradan normal bir şekilde devam ediyorum normalmidir sizce bu ?

bu sıkıntı bende de oluyordu lpg geçiş ısısını biraz artırın mesala benim 30 derecede idi şimde 35 e çıkarttım sarsıntıyı biraz olsun kesti. malum lpg benzinden daha soğuk bir madde olduğundan ilk motor ısınmadan gelince sarsıntı yapıyor.

Geri