Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 km gidip gelmek. Maksimum 20 km yol filan beni çok şaşırttı benim yerimde olsan benzin dayandiramazsiniz . 5 dakka motoru ısıtayım diye şöyle bir arka mahallelerde gezeyim diyom il sınırında buluyorum kendimi bende araba sürmek böyle bir tutku
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5 km gidip gelmek. Maksimum 20 km yol filan beni çok şaşırttı benim yerimde olsan benzin dayandiramazsiniz . 5 dakka motoru ısıtayım diye şöyle bir arka mahallelerde gezeyim diyom il sınırında buluyorum kendimi bende araba sürmek böyle bir tutku
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğukan seninde yakıt sıkıntın yokki be kardeşim, piyasanın en az yakan dizellerinden biri var elinin altında
Bende bazen il sınırında buluyorum kendimi istemeden :yahoo:
normalde şehiriçi 6 lt tüketen corsam son bir haftadır çok kısa mesafe ve soğuk motorla gittiğim için 200 km de yarım depoya yakın benzin tüketti jeep desen tüpe geçmeden haraket bile ettirmiyorki o halde bile 20 tl benzin 10 gün gidiyor... havalar soğuk kısa mesafe çok etkili lambda sensörü ısı sensörü v.s. sensörler araç belli bir ısıya kadar ulaşana kadar full time komut veriyor yakıt yakıt yakıt diye
500km lik kullanımımda bende 30 liralık benzin tükettim ortalama olarak hani ibrenin geldiği yerden kestiriyorum. Ankarada sabah ayazında gaza geçsin diye bekleyim dedim yaklaşık 13dk filan sürdü yol aldığım zamanda bu süre 6-7 dk düşüyor evden çıktığım zaman rampa aşşağı gittiğim için motor ısınmıyor ona rağmen böyle durum bence normal senin durumda birde renoda yakar yani
normalde şehiriçi 6 lt tüketen corsam son bir haftadır çok kısa mesafe ve soğuk motorla gittiğim için 200 km de yarım depoya yakın benzin tüketti jeep desen tüpe geçmeden haraket bile ettirmiyorki o halde bile 20 tl benzin 10 gün gidiyor... havalar soğuk kısa mesafe çok etkili lambda sensörü ısı sensörü v.s. sensörler araç belli bir ısıya kadar ulaşana kadar full time komut veriyor yakıt yakıt yakıt diye