Lpg de benzin kullanırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wolare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wolare

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Oncelikle herkese iyi aksamlar. Aranızda yeni sayılırım. Astra G cd 2000 model otomatik vites aracım var. Kısa bir zaman önce birşey dikkatimi çekti. Araç çalıştıktan bir müddet sonra lpg ye geçiyor ama yol bilgisayarındaki Range bölümündeki km mesafeside düzenli olarak düşüyor. Acaba araç lpgde calismasina ragmen benzinde kullanmaya devam mı ediyor? Böyle birsey olup olmadıgını nasil kontrol edebilirim.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benzin yarım depoya yakın olsun en az o zaman düşmez.

benzin harcar ancak o range kısmı araç benzin kullanmıyor ama yol gidiyor. doğal olarakta benzin harcıyor zannetmekte. o yüzden düşüyor. 0 olunca tekrar ölçüm yapıyor. benim araba kafasına göre ölçüm yapıyor menzil veriyor 0 olunca tekrar menzil ölçüyor...

İlk basta bende araç hareket halinde ondan düsüyordur demistim ama aracı stop edip yeniden kullanmaya baslayinca yine ayni kmden devam ediyor. Manuel sifirlatiyorum ayni degeri veriyor bana ondan kafama takildi.

Sanırım fikri olan yok :(

depoda yakıt az olduğunda menzil devamlı azalır lpgile kullanımda. astra h lardaen azından bu şekilde.hatta reno cliodada bu şekilde. benzin yarım depo civarı olduğunda menzil 0 a inmiyor arada bir ölçüm yapıp doğruluyor kendisi.
depoda yakıtınız ne kadar varken yapıyor bu sorunu?

Azaldiginda dikkatimi cekti. Ceyrek deponun altina dusmustu benzin o arada fark ettim. Birde depoyu yariladiktan sonra dediginiz gibi takip edicem.

Geri