lpg de aracınız ne kadar yakıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufuk_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu konu ne kadar çok açılır oldu.Arkadaş daha 15 gün olmuş gez biraz bi kaç depo yesin araba.sonra düşer birazcık. Malum LPG fiyatları arttı iyice.E binincede yakıyor yüksek devir,trafik,yol durumu,araç arızası vb.yakıt sarfiyatını arttırıyor.Hiç yakıta para vermeyelim diyosak alacaz birer bisiklet bitecek.Ama gezelim görelim diyosanda takmıcaksın bu kadar fazla yakıtı.Ozaman eğlenceliği kalmıyor bir yerde...

keşke üzmeseydin motoru , Corsaların %90 ' ı Dizel .. Senin Motorun Dizel Değil Mi?

1.4 Dizel Corsaların Şehir İçi Tek Depoyla 600-800 KM Gittiklerini Duydum .. :(

Takmalı Mıydım Diye Bir Daha Düşün Bence...

benzin yarım deponun üzerine alıyorum. tüp 30 tl alıyorum nerede bitti yakın yerden tekrar alıyorum. şehir içi lpg 200 - 210 kuruş şehir dışı 150-170 arası. ama ben 100 ü geçmem kolay kolay :D

36 lt lpg ile 480 km gittim:) bir kısmı şehir içi üstelik..uzun yolda da 2500 deviri geçmedim 2500 devirde 90km/h yapıyor zaten.Yol bilgisayarında genelde 4.6 - 5.1 lt arası değerler gözlemledim.

arkadaşlar 3 seferdir deniyorum filtreler, yag değişti, bujilere gerek olmadığı söylendi ( şu anki durumu iyi ama çift tırnak buji takılmış dendi ) lpg ayarı yapıldı gaz filtresi değişti.

lpg fiyatı : 2.33
30 TL lik Lpg ile 120 km gidiyorum.
20 TL ile 80 - 85 km arası değişiyor.

Sizce nasıl? Ne yaptırmam gerek. Tekrar gidip Lpg mi ayarlatıyım ?

Son düzenleme:
1 lt ile yaklaşık 9,3 km yapıyor gibi. Bu değer sanırım biraz yüksek gibi.

Son zamlardan önce (2 tl/ lt) şehiriçi 0.35 krş/km, şehirdışı 0.30 krş/km. Şimdi biraz daha artmıştır.

çok yakıyor,lpg olmuş 2.40!! arabalar az yakıyor da,akaryakıt pahalı .......ülkesinde!!

Geri