Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu duruma göre km ye 204krş yaktı.Nemrut dağının yolunu bilenler bilirler.O kadar dikki bazen araç 2 den 1 e düşüyor ve genelde sıkıştırdım.Araç tam yüklü ve 4 kişi doluydu.Bunun dışındaki kısım içe şehiriçi kısmı.Şehiriçindede agresif kullandım.
(Brc sequental)
Bende yeni taktırdım OPEL astra clasic 1.6 hb arabam sıralı sistem brc taktuırdım bi kaç kere depoyu fulledim denedim şehir içinde çok yogun trafiğe girmezsem km de 155 ila 165 lira arası değişiyo.işin açığı lpg arabaların motorunu ne de olsa biraz daha fazla aşındırıyo.Ama bu ekononmide bizim ülkemizde benzinle arabaya binmek ekonnomiyi çok sarsıyo arkadaslar.bence lpg de de takılan marka ve taktırdığınız yer çok önemli..
Şu duruma göre km ye 204krş yaktı.Nemrut dağının yolunu bilenler bilirler.O kadar dikki bazen araç 2 den 1 e düşüyor ve genelde sıkıştırdım.Araç tam yüklü ve 4 kişi doluydu.Bunun dışındaki kısım içe şehiriçi kısmı.Şehiriçindede agresif kullandım.
(Brc sequental)
Evet 2.0LT.Aslında daha çok yakacağından korktum çünkü Nemruta gidilen yol cidden çok dik.İnşallah sizde lpg nin keyfini 2.0 litre ile sürersiniz.Çoğu 1.6 dan az yakıyor...