LPG beyni ile Laptop Bağlantısı Yapmak

orası öyle. ama aman bozarız diye uzak durmak yapıma ters :)

hadi arkadaslar iyi haberler bekliyoruz sizlerden

Merhaba arkadaşlar.
Voltran sıralı sistem için yazılımı buldum ve sislerle paylaşıyorum. Sıkıştırılmış dosyanın içinde oldukça detaylı anlatım da mecut. Bağlantı kablo yapısı ve şeması da... Lakin ben pek bişi anlamadım :) umarım siz anlarsınız. Hatta anlayanlar bana da anlatsınlar da belki biz de servise gitmeden kendimiz bişiler ayarlayabiliriz :)

Programı Buradan İndirebilirsiniz

voltranı vermısınde
bunu calıstıran adam bozacaktır
basınc degerlerını bılmıyorsanız? karısım degerlerını nasıl ayarlayacaksınız?
ben yapabılıyorum ancak burda anlatmam kımseye mutlaka araca yada sısteme zarar verecektır sız yıne servıse gıdın..

bu tur işler le ugraşmayın olmaz yapamazsınız

dedım ya ben yapıyorum ancak kımseye vesıle olmam yapmasınlarda ustalar nerden ekmek yıyecek :)

bu program ile ne yapabiliriz ki?

ya ben manyağım yapacam belki :D ben bi usta gördüm ingilizce yok tabi ama program da ingilizce, eleman sırf görsel hafıza kullanarak nelere basacagını bilerek yapıyordu. biz anlıyoruz en azından ne nedir. bir iki bakarız nereler ne şekilde kontrol ediliyor, oradan çıkarırız. otomobilin çalışma prensibini de teknik olarak bildikten sonra. mesleğimiz mühendislik, aval aval bakmayız yani programa :)

walla arkadaşlar servis en garantisi bi sorun oluştuğunda ekşicek biri var kendin bozarsan kime ekşicen ?:D herkez sanatına diyorum ...!

kaç senedir lpg ile laptop bağlantısı yapılarak ECU ayarı yapılıyor ? 20 senelik böyle bir "sanatı" olan var mı ? bu sanat değildir, senin sanat dediğin başka. motordan anlarsan bu programı kullanmayı öğrenirsin. " aa bakayım ısı sensörünü 90 dereceye ayarlarsam nolur" gibi saçma ve bilinçsiz ayarlarla uğraşmak için uğraşmıyoruz ki.

Geri