Lpg beyni değişimi

aslan_7643

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
93 1.8 s vectra Lpg beyni değişimi

mrb arkadaşlar 93 model 1.8 s vectram var.ş.içi km de yaklaşık 400 kuruş yakıyo ve beyninin değişmesi gerektiğini,ayar tutmadığını söylediler.aracın üzerinde voltran marka lpg beyni var.hangi marka taktırmamı önerirsiniz.Şöyle kafamı ağrıtmayacak hergün gaz ayarına gitmek zorunda kalmayacağım sorunsuz bi lpg beyni istiyorum.ayrıca usta lavoto marka beynin bu araca daha uyumlu olacağını söyledi birde size sormak istedim.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...Saygılar

Son düzenleme:
Sanayide Beyin dediklerinin gerçek adı "regülatör" dür.
Karbüratörlü bir araçtan bahsediyoruz, bunların yerlilerinin hepsi Lovato nun taklididir. Maalesef aynı kalitede yay, kaşık, kepçe, piston, diyafram kullanmıyorlar ve gövdede hassas işleme yapamıyorlar. Bu sebeple hiçbiri uzun ömürlü olamıyor. Sizin regülatör diğer yerli regülatörlerin %90'ı ile aynı. Hatta o firmada çalışıp ayrılan ve kendi firmasını kuranların beraberinde götürdüğü planlarla yapılmışlardır.

Aynı markadan, ya da başka bir yerli alırsanız en fazla 1,5 sene randıman alırsınız. (20-25 bin km) sonra sorunlar başlar. Yabancı (italyan ama lovato şart değil) kullanırsanız 2 katı para öder ama 5-6 sene kullanırsınız. aracı ne kadar süre satmayacağınıza bağlı tercih yapınız.
**** ismi italyanmış hissi uyandıran ama yerli olan ürünlere dikkat. Anlamanın en iyi yolu bilindik italyanların dışına çıkmamak... ***

Son düzenleme:
italyan ürünleri olarak bana brc tavsiye ediyolar ama yukarıda dediğim gibi artık hergün ayar yaptırmaktan bıktım yani brc yi taktırırsam sorun yaşarmıyım aracım karbüratörlü.en son denememde 10 tl lik lpg ile 21 km yaptım maalesef:(

italyan ürünleri olarak bana brc tavsiye ediyolar ama yukarıda dediğim gibi artık hergün ayar yaptırmaktan bıktım yani brc yi taktırırsam sorun yaşarmıyım aracım karbüratörlü.en son denememde 10 tl lik lpg ile 21 km yaptım maalesef:(
Marka seçiminden evvel aracınızı benzinde test edip tüketimini ölçün. Ayarsız bir regülatörle bile bu kadar çok yakmanız zor. Hem LPG kaçak kontrolü hem de motorunuzun kontrolünü yaptırın.

motorun iyi olduğunu söylediler.lpg kaçak kontrolünüde 2 ayrı ustaya baktırdım kaçak yok dediler.aynı aracı olan arkadaşlar yardım edin lütfen.sizin yakıt sarfiyatınız nedir yoksa ben mi abartıyorum :( yardımm

Son düzenleme:
Lovato kullanıyoruz.
Arabanın diğer yerlerinde bir sıkıntı yoksa kesinlikle az yakıyor ve de performansdan fazla ödün vermiyor.

-Hava filtresi ve Bujiler kötüydü 0,35 krs yakıyordu basmadığımız halde.
-Hepsini yaptırdık 0,20 ve 0,26 arası yakıyor.

Lovato kullanıyoruz.
Arabanın diğer yerlerinde bir sıkıntı yoksa kesinlikle az yakıyor ve de performansdan fazla ödün vermiyor.

:good:

Lovato kullanıyoruz.

teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah benim karbüratörlü aracımada uygun olur.ya lavato yada brc düşünüyorum araştırmalarımda en uygun bu ikisinin olduğunu gördüm.

arkadaşlar az önce lpg beynini brc ile değiştirdim,inşallah sorunum çözülür.Biraz kullandıktan sonra gelişmeleri siz değerli opel kullanıcılarına bildireceğim.Herşey için çok teşekkür ederim.
SAYGILAR...

çok çok fazla yakıyorsun

Geri