lpg arıza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metall29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metall29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm millet bende 2001 model astra comfort var atiker sıralı sistem tüp taktırdım ama araba tüp takıldığından beri yolda giderken tüpten çıkıyodu
tekrar gittim sanayiye önce sigortadan diye sigortayı değiştiler oldu diye geldim gelene kadar tüpten çıkmadı ama sonra yine gittim lpg beyin değişti yine oldu dedik aradan 3 gün geçti bugün yine çıktı tüpten kafayı yicem bunlar ya usta değil yada benim arabada bi şeyler var anlamadım gitti bu konuda bi bilgisi olan varsa yardım lütfen :s

Konuyu Lpg Uygulamaları bölümüne açarsanız daha çabuk ve net cevaplar alabilirsiniz.

Saygılar..

bu marka biraz problemli.kolay gelsin.

Son düzenleme:
bu şekilde açıklanan sorunların kaynağı genellikle şamandıra olarak tespit edilmiştir...
şamandıra değiştirildikten sonra devam etme olasılığı düşüktür ancak devam ederse de basınç sensörü değişir ve geçmiş olsun, bu kadar kolay, işi bilmeyen ustalar yüzünden halk arasında marka ile ilgili böyle önyargı ve dayanaksız laflar dolaşmaktadır... içiniz rahat olsun, çözülmeyecek sorun yoktur, ayrıca diğer markalar hakkında da forumda açılmış bir çok şikayet konusu mevcuttur...

benzer bi durum benim arabada vardı şamandıra değişti düzeldi

Arkadaşlar şu anda hangi marka kit taktırırsanız taktırın ( sıralı sistemlerde ) hemen hemen hepsi aynı performansı veriyor. TEK fark ustalık, işçilik ve montaj...

Geri