LPG 1 Soru Lütfen Acilll Cevap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attv63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attv63

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizlere birşey soracaktım;
sıralı oto gaz sistemlerinde benim araçda fazladan dim 1 adet eski model lpg sisteminin gaz kesici üzerinde var sistemi degişirken sıralıya gecerken bunu yeri dar oldugu için çıkarmamışlar ona da baglantı yapmışlar.bunun yeri egsoz un biraz üstü ısıya çok yakın yani.tehlikesi var biliyorum ama siz ustalarıma bir şey soruyorum bu gaz kesici aşırı ısındıgında ne gibi sonuçlar ortaya çıkarır.araç performansını düşürürmü bobin gazı eksik verirmi gaz yememe gibi problemler yaparmı acaba lütfen buna bi cevap verirsenin memnun olurum sevgi ve saygılarımla...

sonuçta aşırı sıcak zararlıdır ama nasıl eksozun üstü ya orda nereye monyaj yaptı? sıbop kapagının uzerıne değil demi?

yaa bi cevap lütfennn arkadaşlar..25 kişi okumuş...

yaa bi cevap lütfennn arkadaşlar..25 kişi okumuş...
öncelikle sorulan soruları tam olarak cevaplarsan bir cevap bir cevap diye yakınmana gerek kalmaz...!!!

sonuçta aşırı sıcak zararlıdır ama nasıl eksozun üstü ya orda nereye monyaj yaptı? sıbop kapagının uzerıne değil demi?

Yazımda yeterince açıklama yapmışım kardeş motorun arkasında eski kesici var düz sistemin onu çıkarmadan sıralı sistemin rokurunuda ona baglamış ve sibop dedigin şey herhalde manifot oluyor oraya baglan enjektör ben kesici ısınırsa ne gibi hatalar yapar onu soruyorum......ve yukarda gayet güzel açıklama yapmışım zaten ayrı birşey sormuyorum sordugum şey ortada tekrar diyorum gaz kesicisi ısınırsaa ne hatalar ortaya çıkar....

anlayan yokmu yaa arkadaşlar...

Bildiğim Kadariyla Hiç Bir şey Olmaz Endişelenmene Gerek Yok

çıkardık yine degişmedi kısa cası araç ısındıgında lpg sıralı sistem var araç gitmi,yor ölüyor can cekişiyor arıza lambasını yakıyor deliiiiiiiiiiiiii oldummm yaaaaaw degişmedigim lpg sisteminin parcası kalmadı yapılmadık ayarda kalmadı.... üfffffff

Geri