Lokal pasta-cila olur mu?

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Aracımın arkasındaki Vectra ve 2.0 16V yazılarını söktüm. Güzelce temizlememe rağmen boyaya işlemiş olan sarımsı izler kaldı. Uzaktan bakınca belli değil ama yakından haifif belli oluyor.

Bu bölgeye lokal olarak pasta-cila uygulasam olur mu? Elimde SONAX'ın güçlü bir pasta-cilası var. Oradaki küçücük bölgeye uygularsam izlerden kurtulabilir miyim ve zararı olur mu?

Teşekkürler...

izlerden kurtulurmusunuz bilemem ama bi zararı olmaz,sadece o bölge biraz daha fazla parlayabilir ama neden bagaj kapağının tamamını cilalamıyorsunuz ki ?

bence oLmaz yapıcaksınız izleri çıkarıcak sonra bakıcaksınız bi taraf daha parlak daha canlı bi taraf daha eski gibi durucak bu defa

2 gün önce araca komple pasta cila çekildi zaten. O açıdan parlaklığın sorun olacağını sanmıyorum. Ancak izlerin çıkması için pasta cila yeterli olmaz mı? Yoksa nasıl çıkartabilirim o izleri?

hıı ozaman olur işte... biraz pamuk ve pasta cila işini görür kolay gelsin..

izler pasta-cila ile çıkar arkadaşlarında dedikleri gibi biraz parlaklık olur sadece zararı olmaz...

bence oLmaz yapıcaksınız izleri çıkarıcak sonra bakıcaksınız bi taraf daha parlak daha canlı bi taraf daha eski gibi durucak bu defa

izmirli sen kaç kilosun kardeşim? maşallah. samimiyet ortamında denir ya, resimde dana gibi duruyosun :)

çitaları ve kapı kollarını boyattığım usta pasta cila önerdi,söylentilere uyup yaptırmadım.bu olayın boyaya uzun vadede zararı var mı?bi de fiyat olarak nedir?100tl gibi birşey söyledi de

sorun olmaz

izmirli sen kaç kilosun kardeşim? maşallah. samimiyet ortamında denir ya, resimde dana gibi duruyosun :)

Sitenin bodyguard ı o ya :D

Geri