LOGO konusunda deneyimli arkadaşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlarım,

Ankara'da genç mimar ve mühendis arkadaşlarımla yaklaşık 3 aydır yeni bir sosyal oluşum içerisindeyiz. Türkiye'de bir ilk olacak ve ülkemize hizmet edecek bu oluşumun tanıtılması için bir logoya ihtiyacımız var..

Şuan benimde isim babası olduğum platformumuzun ismini GENÇ MİMAR VE MÜHENDİSLER PLATFORMU olarak düşünüyoruz ve kısaltmamız GEM olarak geçiyor aynı zamanda değerli maden veya taş olarak bilinen GEM ismini çok beğendik ve bir logoya ihtiyacımız var.

Sizden ricam benimle fikirlerinizi paylaşırmısınız?

Ben mimar ve mühendisleri tek bir M kullanıldığı için iç içe 2 adet M olarak düşündüm ve farklı bir renkte..

Lütfen Yardımcı olun.. Şimdiden sizinde bu oluşuma katkılarınızdan dolayı çok teşekkürederim..

Sonsuz sevgi ve saygılar..

Son düzenleme:
sana logomuu lazımm sımdı ?
belkı yardımcı olabılırmm :)

aynen öyle meliii GEM adında bir mühendislik ve mimarlık topluluğu için logo lazım..

e logo istiyosun da genç mühendisleri bu oluşuma davet etmiyo musun? :rolleyes:

eylül-ekim gibi ulusal bir kongre hayalimiz var arkadaşlar inşallah hepinizi o zaman davet edicem fakat borşürler ve tanıtımlarda kullanmak üzere acil bir logoya ihtiyacımız var..

Ben mimar ve mühendisleri tek bir M kullanıldığı için iç içe 2 adet M olarak düşündüm ve farklı bir renkte..

İbrahim'cim bu kısmı sarı lacivert olsa :rolleyes:

İbrahim'cim bu kısmı sarı lacivert olsa :rolleyes:

güzel olur abi.. renkler hakkında ufak tefek araştırmalar yapayım bakalım neler çıkacak..

aslında mühendisin özelliklerini yansıtan renkler olmalı.. bir renk anlam skalası arayım bakalım bulabilcemmi :D

güzel olur abi.. renkler hakkında ufak tefek araştırmalar yapayım bakalım neler çıkacak..

aslında mühendisin özelliklerini yansıtan renkler olmalı.. bir renk anlam skalası arayım bakalım bulabilcemmi :D

Bu ikisinden daha anlamlısını bulamazsın, he de işte :)

:D:D:D:D:D he.. :D

kırmızı beyaz olsun daha ulusal bişey :)

Geri