Limon suyu ve sarimsak mucizesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
limon suyunu sıktım, sarımsakları soynaya ve ezmeye başlayacam birazdan. 25 gün sonrada içmeye başlicam, bakalım hayırlısı... inşallah tüm emek gösterenler ve bu karışımı içenler yararı olur :)

Bu konuda önce ben bir bilgi vereyim. Bu şehir efsanesi birkaç yıl önce sanal alemde çok dolaştı. Altında da tavsiye eden kişi olarak da Sağlık Bakanlığı Sağlık İşleri daire başkanı bir doktorun adı vardı. Bende bunu denedim az daha naneyi yiyorduk. Daha sonra söz konusu doktor yazıyı yayınlayan sitelere tek tek yazı gönderip tekzip etti ve bunun sağlığa yararlı olmadığını belirtti. Şimdi ne olduysa birileri tekrar bunu sanal alemde dolaştırıyor. Bu sefer işi ruslara mal ediyorlar. Bu yüzden sevgili arkadaşlarımı uyarıyorum. Burada bir iki deneyen olduğunu söyleyen arkadaşlar da var ama bu bir gösterge değil. Nitekim bende denedim ve zararını gördüm. Saygılar.

Bu konuda önce ben bir bilgi vereyim. Bu şehir efsanesi birkaç yıl önce sanal alemde çok dolaştı. Altında da tavsiye eden kişi olarak da Sağlık Bakanlığı Sağlık İşleri daire başkanı bir doktorun adı vardı. Bende bunu denedim az daha naneyi yiyorduk. Daha sonra söz konusu doktor yazıyı yayınlayan sitelere tek tek yazı gönderip tekzip etti ve bunun sağlığa yararlı olmadığını belirtti. Şimdi ne olduysa birileri tekrar bunu sanal alemde dolaştırıyor. Bu sefer işi ruslara mal ediyorlar. Bu yüzden sevgili arkadaşlarımı uyarıyorum. Burada bir iki deneyen olduğunu söyleyen arkadaşlar da var ama bu bir gösterge değil. Nitekim bende denedim ve zararını gördüm. Saygılar.
Ne gibi zararları oldu, açıklayabilir misiniz lütfen...

Sarımsak her türlü şeyin ilacıdır.En azından onun bir faydası vardır.Kesin yargılarla konuşmayalım.

limon ve sarımsak iki sinin de çok yararlı olduğunu herkesten, internetten tv den duyarız. ikisi karışınca bir zararı olurmu? bilemem ama tansiyonu düşüreceği kesin olduğu için; tansiyon düşüklüğü olanlar dikkat ederse bir sorun olmayacağını düşünüyorum.

ben kullanırken bir zarar görmedim, faydasını gördüm. lakin ben zarar görmediysem kimse görmeyecek anlamı da çıkmaz. doktorun yazdığı eczaneden alınan ilacında yan etkisi var. kullanacak olanlara tavsiyem kontrollü olarak 1-2 gün denesinler, şayet sorun yaşamıyorlarsa korkmadan devam etsinler. sorun yaşayanda içmez devamında. ama faydalı bir karışım olduğuna denediğimden dolayı inanıyorum.

Protein tozu içiyosan eğer antremandan 45 dk önce limon karışımını yarım saat öncede sütle karışık protein tozunu iç. süt sarımsak kokusunuda bastırıyor zaten.

yok benimkisi normal spor:D sadece sabah yürüyüş+koşu. amaç hareketsiz kalmamak. okul varken çok yürüyordum, alışkanlık oldu. okul bitince hareketsiz kaldım göbek de haliyle büyüdü:D bana yürüyüş yetiyor, dengede tutuyor, birde koştum mu eritmeye bile başlarım :)
dışarı çıkmadan yarım saat önce içsem yeterli heralde o zaman?

aslında bir merak ettiğimde, sabah aç karnına bunu içince limonun asidi iç organları ne yapar? hiç mi zararı olmaz acaba?

bu arada pazardan 60 tane limon aldı annem bugün, pazarcıya sormuş hiç benim gibi limon alan varmı diye,
var abla her sene 1-2 bayan gelip ilaç yapacaz diye alıyor demiş :)

inanmadığımız, deneyipde fayda görmediğimiz bir şey olsa ben burada paylaşmam zaten...Faydasını görenler mutlaka olacaktır.Ama bu bünye meselesi.Benim onlarca akrabam tanıdığım var bunu deneyip şifa bulan.

bu konudaki 3. mesajım. normalde bu kadar üzerinde durmazdım ama kullandığım için aklında soru işareti olan arkadaşlara bilgi vermek açısından görüşümü yazıyorum.. arkadaşlar asit kalmıyor zaten 25 gün boyunca günde 1 defa çalkalıyorsun, şekersiz sarmısaklı limonata gibi düşünün :) bende çok korkmuştum ilk içeceğim zaman, acaba tansiyonum düşermi ? midem yanarmı vs. vs. bana bir şey olmadı. ilk defa kullanan dikkatli olsun kendini kontrol etsin, 1 çay bardağı zehirde olsa öldürmez.. zarar gördüğünü hissettiğin an içmezsin olur biter.. (kullanacak olanların hızlı içmesini, hatta yutmasını tavsiye ediyorum.. çünkü sarmısak ii ezilmesse ağızda iyi bir his vermiyor.. bu nedenle 2 yudumda yutmaya çalışıyordum..) birde bir arkadaş zarar gördüğünü söyledi. keşke gördüğü zararı da yazsaydı bilgimiz olurdu en azından.. ben bu arkadaşın yalan söylediğini asla düşünmüyorum lakin milletin kafası karıştı..

akşam 45 limon sıktık:D hazırladık bakalım sarımsaklar eriyince içerim

Geri