Limon suyu ve sarimsak mucizesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizde tosyalıyız:)
Pirinççi Hacı...:D
----------------------------

Hastalığı veren Allah'ım şifasını da verir inşallah... Aslında bilmediğimiz neler saklı doğada, araştırıp bulmak lazım. Ama sürekli ilaç tedavisi görenlerin dikkatli kullanması gerekir, tehlikeli sonuçlar olabilir. Bizzat biliyorum bir dönem bu işleri araştıran biri olarak...

Ailede hipertansiyon genetik galiba hepimizde var sayılır. Deneyeceğim inşallah ilk fırsatta.

Teşekkürler Gökay, çok faydalı bir paylaşım...
Peki bu karışımın ışık almamasımı gerekiyor? Sarımsakları iyice dövelimmi, yoksa az diri olarak kalsınlarmı?
Kayınpederimde hem şeker, hem damar tıkanıklığı var, kendi ailem için ve onun için yapacağım, umarım ihtiyara yan etki göstermez.

Paçanın içine de mükemmel oluyor... Off canım çekti gece gece! :)

Bu arada paylaşım güzel. Teşekkürler...

Geçen 2 ay önce bende kullandım. 2 litre limon suyunu cam kavanoza koyuyorsunuz, 40 diş sarmısağı iyice ezip limon suyunun içine döküyorsunuz, ağzını sıkıca kapatıp 25 gün bekletiyorsunuz, güneş görmemesi gerekiyor, her gün bir sefer çalkalamak lazımki sarmısaklar iyice erisin. 25 gün sonrası her sabah aç karnına 1 çay bardağı içiyorsun. Ben ilk içmemde korkmuştum tansiyonum düşer, midem yanar vs. vs. Sarmısağın kokusundan başka - bir yanı yok. İçtikten 30 dk. sonra kahvaltı yapılabilir. Merdivenleri çıkarken nefesim kesiliyordu. Şaun kesilmiyor çok şükür.. Uykuya doyamıyordum ne kadar uyusam uykum daha çok geliyordu. Yorgunluğumu atamıyordum. Sarmısak limon karışımı bittikten sonra uyku sorunumda kalmadı uykuya doyma problemimde çok şükür. 3-4 ay sonra tekrar bir 2 lt. hazırlayacağım. Tavsiye derim.

40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın!!! sarımsağı iyice dövüp ezelimmi? normal mi ezelim?

Umarım Herkese şifa olur.Sarımsakları çok fazla canını çıkarmadan ezin :D

Gülü seven Dikenine katlanır :)
Bende babama yapayım ya ondada mide sorunu var kaç yıldır ne çekiyor adam inşallah çözüm olur.Bende içerdimde uyku sorunu için işte malûm koku :)
Paylaşım için Teşekkürler.

Sadece sağlık açısından değil limon suyuna bayılırm :)

Geri