Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarifini verim gözüm. yayları çıkarıyosun, tam ortadan kesiyosun, amortisör milini kısaltıyosun, amortisör tablasını kesip yukarı kaynatıyosun, % 85 sertleştiriyosun, ondan sonrada hiçbir yerden geçemiyosun, belediyelere kızıp küfrediyosun, boşboşuna günaha giriyosun... bu kadar (ben ettim siz etmeyin derim)
kardeşim naber napıosun.burdada karşılaşçakmıydıksatmadın bari yapıyım dedin yani iyice.hayırlı olsun güzel olmuş son hali maşallahh.görüşeiyoruz artık nse kazasız belasız maşallahh.ama olmuyo benden habersiz boyun kopartmalar falan yakışmamış sana
canım benim sen ticari araçlarla uğraştığın için sana hoş gelmemiştir belki boşver bunları, sen sağa sola basamak, demir, çıta mıta bişeyler tak... Biz senin kadar başarılı olamasakta çapımızda bişeyler yapmaya çalışıoz abicim
Tarifini verim gözüm. yayları çıkarıyosun, tam ortadan kesiyosun, amortisör milini kısaltıyosun, amortisör tablasını kesip yukarı kaynatıyosun, % 85 sertleştiriyosun, ondan sonrada hiçbir yerden geçemiyosun, belediyelere kızıp küfrediyosun, boşboşuna günaha giriyosun... bu kadar (ben ettim siz etmeyin derim)