Levye.Çekiç ve opel :S

arkadaşlar ben de hepinize katılıyorum malesef böyle...
diğer araçları bilmem ama opeller çok nazik bu konuda
ben de en sonunda aradığım özel servisi buldum kesinlikle gözüm arkada kalmıyor ve yaptırdığım işi tekrar götürmek zorunda kalmıyorum inşallah sizde güzel bi servis bulursunuz çünkü opeliniz varsa çok iyi bi servise de ihtiyacınız vardır...

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum tek biryer...

Kardeş, ya sabır....

bizde tek yere götürüyoruz tanıdık olduğu için başında fazla durmuyorum ama yine de arada bakıyorum ne var ne yok diye :D

özel serviste aracın başında durma şansınız var ama yetkili serviste o yok işte. işiniz çalışanın insafına kalıyor. bunuda gözardı etmeyin ve aracın başında durun...
Aynen Zafer abi araba nereye ben oraya ben nereye araba oraya ;) isterse özel isterse yetkili ben nederlerse desinler aracın başında dururum ustayı soru yağmuruna tutarım :) :D

Eski arabamda ön Balataları sökerken çekiçle girişen eleman çekici güm diye çamurluğa vurmuştu gözümün önünde .ben yanındaydım ne yapacaksın ..hiçbişey...işini severek yapan bi usta bulacaksın.yada yada evinde bi garajın olacak birazda vaktin olacak ufak tefek periyodik bakımlarını.yağ,balata,filtre,vs kendin değiştireceksin en güzeli.hep istemişimdir ama hiç yapamadım.

Eski arabamda ön Balataları sökerken çekiçle girişen eleman çekici güm diye çamurluğa vurmuştu gözümün önünde .ben yanındaydım ne yapacaksın ..hiçbişey...işini severek yapan bi usta bulacaksın.yada yada evinde bi garajın olacak birazda vaktin olacak ufak tefek periyodik bakımlarını.yağ,balata,filtre,vs kendin değiştireceksin en güzeli.hep istemişimdir ama hiç yapamadım.

Aynen katılıyorum ama nerdeee garaj keşke olsada biz yapsak öyle ufak tefek işlerini ben çok severim öyle arabayla ilgilenmeyi

Benim ustam soru sevmez.Çok sorarsan kovalar.Pazarlığın hissiyatını bile sevmez.(tabi bunlar bana geçerli değil). Ama yaptığı işi de dışarıda başka bir ustaya 2-3 sefer giderek ancak halledersin.Belkide halledemezsin.Sonuçta etap tecrübeleri olan kişiler.O yüzden ne işin yapılması , ne kalitesi , nede diğer yönlerden gözüm arkada olmaz.

''Benim ustam soru sevmez.Çok sorarsan kovalar.Pazarlığın hissiyatını bile sevmez''

bana uymaz şahsen,bence işini iyi yapan ,bilen, herşeye hakim ve olgun bir insan öğreticidir soruları tabiki yanıtlar.mümkün olduğunca tabi,ayrıca pazarlık illaki olur çünkü,direk ''olmaz !! bir kuruş aşşa olmaz denilmesi hiç bir müşterinin hoşuna gitmeyeceği gibi daha fazla antipatisini sağlar.diye düşünüyorum..

Geri