ben artık zaten kesinlikle gittiğim zaman başından ayrılmıyorum abicim..usta nereye ben oraya artık tek tek inceliyorum bakıyorum ne yapıyor diye soru fln soruyorum..belki rahatsız oluyorlar,ayağımızın altında dolaşıyo diye ama olsunlar yani yoksa araba arabalıktan çıkıcak ...bundan önceki vectranın (96 B) bi kalorifer peteğini söktüde çocuk benim tansiyonlarım fırladı.... ya çekiç,tornavida,levye girdi yine peteği bulamadı(peteğin yerini telefonla opel servisinde çalışan arkadaşına soruyor '' la bu 96 vgtıraların peteği nerle la diyo :S ),arkadaşına sordu,komple ön tarafı açtı ve kapatırken 2 tane o plastik civata kapakları gibi birşeyler varya ..onlardan kaybetti vites konsolu yamuk kaldı,koltuğu geri çekicem diye ''airbag'' lambasını yaktı ,tekrar tec2 ye bağlatttı götürüp onu söndürttü ...fln filan yani ben diyorum ki ben başındaydım bunları yaptı. Acaba bırakıp gitsem ne olacaktı ?
Aslında sorun vicdanda ya.. bilmemek ayıp değildir genç yaşta dükkan sahibi olmuşundur bilgilerin azdır...falan filan olsun kendini geliştir yetiştir,ama İnsanların malına ,sana teslim edilen araçlara güzel davran .ayıptır günahtır yakışmaz o arabalar kolay alınmıyor.