=====led şerit kullanip da polisle sorun yaşayan var mi?====

direnç koyarsan yakmaz ankarada yaptık vectra c 2ye

Eyvallah çağatay abi...Ancak bizim bursa piyasası yani bu tarz ampüllerde pek iddalı değildir...İstanbul ve ankarada bolca var...Peki sizin taktığınız ledlerde sorun yaşandı mı?Yani ışık gücü ve ömrü açısından beğenildi mi?

Eyvallah çağatay abi...Ancak bizim bursa piyasası yani bu tarz ampüllerde pek iddalı değildir...İstanbul ve ankarada bolca var...Peki sizin taktığınız ledlerde sorun yaşandı mı?Yani ışık gücü ve ömrü açısından beğenildi mi?
ben sana adres verıyım oraya gıt far altı led ıstemıdıgın kadar ama apachı ışıne dondurursun arabayı canavar gıbı araban var daylıgıht var daha ne ıstıyonkı :D

ben sana adres verıyım oraya gıt far altı led ıstemıdıgın kadar ama apachı ışıne dondurursun arabayı canavar gıbı araban var daylıgıht var daha ne ıstıyonkı :D

tamam burak abi :D o apaçi olayını bıraktım...Arka stoplara led ampül mü taksam yoksa farı çıkarıp içine led şerit mi yapsam lambaların görev rengine göre onu düşünüyorum....

tamam burak abi :D o apaçi olayını bıraktım...Arka stoplara led ampül mü taksam yoksa farı çıkarıp içine led şerit mi yapsam lambaların görev rengine göre onu düşünüyorum....
ampule para verme bende var dene farın yapısından dolayı göstermeye bılır pıyasada cok var hatta cumartesı gunu murat demırcı dıye arkadaş yanıma geldı bızım evın altına beraber geldık bızım komsu arkadaş ugrasıyor burak nerdesın arabayı yakıyoduk dedı dedım hayırdır ledlı ampul koyduk erıdı kısa devre yaptı dedı bı baktık harbıden kısa devre etmış duyu erıtmış hemde ampahalı yaprak led 4 bacaklı katlanıyor genıs acılı ısık yayıyor murat sahıdım onun ıcın fazla kurcalama derım ben ama orjınal ledlı ampul bende var bak ıstersen gösterırse far alırsın camı buzluysa gunuşten göstermez benden soylemesı :D

Aynen öyle böyle elektronik araçlarla oynamaya gelmiyor...Aracın arkasına aksesuar prizine usb li şarz cihazı takayım dedim,1süre arka kapıların camları açılmadı...Bagaja da aydınltama için 1 karışlık led şerit yaptım sonra elektrikli perde bozuldu :D ama şimdi hepsi düzeldi...Önlere de led stop taktım arka plakalığa da led şerit yaptım.Aracı kitlediğimde 30 saniye kadar yanıp yanıp sönüyor...Ledler normalden az yaktığı için kondansitördeki biriken elektriği harcıyor..Bitince sönüyor.Gece özellikle çok çarpıcı oluyor...Bence de daha fazla uğraşmamak lazım :D

biliyorum ben de onlardan takmıştım..Gündüz falan pek belli olmuyor..

bendekı ledlerın resmı :)

Aynen öyle böyle elektronik araçlarla oynamaya gelmiyor...Aracın arkasına aksesuar prizine usb li şarz cihazı takayım dedim,1süre arka kapıların camları açılmadı...Bagaja da aydınltama için 1 karışlık led şerit yaptım sonra elektrikli perde bozuldu :D ama şimdi hepsi düzeldi...Önlere de led stop taktım arka plakalığa da led şerit yaptım.Aracı kitlediğimde 30 saniye kadar yanıp yanıp sönüyor...Ledler normalden az yaktığı için kondansitördeki biriken elektriği harcıyor..Bitince sönüyor.Gece özellikle çok çarpıcı oluyor...Bence de daha fazla uğraşmamak lazım :D

bır sure sonra yanmaz arıza yakar :D

bır sure sonra yanmaz arıza yakar :D

Peki burak abi kapı aydınlatması yapsak,olur mu dersin?En azından 1işe yararlar...Bir de sürücü tarafındaki tutunma dalgası yerine güneş gözlüğü kabı düşünüyorum...tanıdığın bildiğin bir yer var mı?

Peki burak abi kapı aydınlatması yapsak,olur mu dersin?En azından 1işe yararlar...Bir de sürücü tarafındaki tutunma dalgası yerine güneş gözlüğü kabı düşünüyorum...tanıdığın bildiğin bir yer var mı?
bursaya katılanlar bölumune aktıf olsan gunluk olayları takıp edersın gectıgımız 15 gun önce galıba mustafa geldı bymustang mustafa ıstanbulda buluşma ıcın bursaya geldıgınde sıparış verdık mustafa ya bıze gözluk kapı getırdı sagolsun 13tl ne ıdı valla öyle bırsey :D
ledlerı görmem lazım kullanırsın cöpluk olmaz genede ;)

arkadaşın vectra c sine parklara ve plakalıklara 4 lü led park ampulü taktım, aracı kilitleyince 7 kere sırayla çakıyorlar ve duruyor. valla istesen böyle yapamazsın :)

stoplara takmaya gelince stoplar normal amuple göre tasarlanmış içindeki malzeme ışığı her yöne yayıyor. led ampul takarsan o verimi alamazsın gibi geliyor.

Son düzenleme:
Geri