=====led şerit kullanip da polisle sorun yaşayan var mi?====

daylightlar yeter bence arabaya led serıt takma dandık durur ;)

Cevapların için teşekkür ederim burak abi..Ben de kapı aydınlatması yapayım o zaman...Donanım elegance ama kapı aydınlatma yok..Kırmızı-Beyaz led yan yana eşiğin oralara uygun bir yere koyarım..Elektriği de okuma lambalarından alırım..Kapı açıldığında yanar..

Cevapların için teşekkür ederim burak abi..Ben de kapı aydınlatması yapayım o zaman...Donanım elegance ama kapı aydınlatma yok..Kırmızı-Beyaz led yan yana eşiğin oralara uygun bir yere koyarım..Elektriği de okuma lambalarından alırım..Kapı açıldığında yanar..
daha ıyı olur ;)

led isi bitti ya

Ledde bir sıkıntı çıkcağını sanmam polisle çünkü trafikte o şekilde gezen çok

Ayrıca led araca başka bir hava katıyor ben tak derim.

Bencede.

Apaçhilik havası katıyor. :kop:

Serdar, çoğunluğun fikrini tavsiye alırsan pişman olmazsın..

Bencede.

Apaçhilik havası katıyor. :kop:
:)) geçen adamın biri 206 sına gülen surat yapmıstı resmini çekcektim apachi saldırısına uğrarım die yapmadım:D

:)) geçen adamın biri 206 sına gülen surat yapmıstı resmini çekcektim apachi saldırısına uğrarım die yapmadım:D

:kop::kop::kop::kop:

Ben bi koli led şerit alcam. Günlük durumuma göre arabanın önüne o şekli yapcam :D

hiç gereği yok bence,aracı basitleştiriyor

Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim ama bence aracına yaptığın led tasarımına göre basitlik-profluk seviyesi değişiyor...Hazır led konusunu açmışken merak ettiğim birşey daha var...Ben arka stop sinyal ve geri vites lambalarına da led ampul takmayı düşünüyorum.Ancak ledler yansa bile araçta arıza lambası yakıyor..Bunun dirençli olanını yani arıza lambası yakmayan arka lamba takımını bulabilir miyim?

direnç koyarsan yakmaz ankarada yaptık vectra c 2ye

Geri