=====led şerit kullanip da polisle sorun yaşayan var mi?====

CDX Hastası

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba opelim üyeleri..Aracımın ön farlarının altına düz bir led şerit çekmeyi düşünüyorum..Ancak polislerin bu tarz şeylerdeki tavırlarından da korkuyorum..Eğer led şerit kullanıp da polislerle sorun yaşayan arkadaşlar varsa ya da düşünen arkadaşların düşüncelerini bilmek istiyorum.Ne diyorsunuz?Sizce ceza yer miyiz?

Öncelikle sana nasil hitap edecez profilinde ne isim nede yaş yaziyor ismini soyismini profiline yazarmisin forum kurali :)

Öncelikle sana nasil hitap edecez profilinde ne isim nede yaş yaziyor ismini soyismini profiline yazarmisin forum kurali :)

Bu isim güzel işte burak abi :D cdx hastası tamam düzeltirim k bakma kardeşim de giriyor da ara sıra o yüzden..Adım serdar..Düzeltiyorum..

Bu isim güzel işte burak abi :D cdx hastası tamam düzeltirim k bakma kardeşim de giriyor da ara sıra o yüzden..Adım serdar..Düzeltiyorum..

Teşekkurler serdar :) benden sana tavsiye şerit led takma cakma audi gibi oluyor :)

Bence orjinal olmayan basit eklentiler aracın kalitesini düşürüyor. Polisle sorun yaşarmısın bilemem, kafasına ceza yazmayı koyduysa mutlaka bir açığımızı bulur.

Bence orjinal olmayan basit eklentiler aracın kalitesini düşürüyor. Polisle sorun yaşarmısın bilemem, kafasına ceza yazmayı koyduysa mutlaka bir açığımızı bulur.

Aynen öyle savaş abi..Çünkü bunlar böyle cezalarla çevirmelerle terfi etme ve sicil doldurma durumu yapıyorlar ya en ufak birşeyde hemen cezayı kondururlar ;) cevabınız için teşekkür ederim

Ledde bir sıkıntı çıkcağını sanmam polisle çünkü trafikte o şekilde gezen çok

Ayrıca led araca başka bir hava katıyor ben tak derim.

Teşekkurler serdar :) benden sana tavsiye şerit led takma cakma audi gibi oluyor :)

Benim sislerin ordaki daylightlar var ama ön farlara düşündüm de neyse ;) bizim elegance lerde neden kapı aydınlatmaları yok anlamıyorum ama ben de oaraya yapayım bari..

Ledde bir sıkıntı çıkcağını sanmam polisle çünkü trafikte o şekilde gezen çok

Ayrıca led araca başka bir hava katıyor ben tak derim.

Dediğin doğru ama işte belli olmaz bu polislerin işi...Ben de aynı fikirdeyim...

Benim sislerin ordaki daylightlar var ama ön farlara düşündüm de neyse ;) bizim elegance lerde neden kapı aydınlatmaları yok anlamıyorum ama ben de oaraya yapayım bari..
daylightlar yeter bence arabaya led serıt takma dandık durur ;)

Geri