lazqopat(egemen) kardeşimizin yakınına hergün 0RH(+) kan gerekmektedir.

dostlar ramazan ayında kan bulmak gerçektende zor sizden ricam niyetli olmayan arkadaşlarımız varsa lütfen egemene ulaşssın

Bugün gittim ama 2 gün önce antibiyotik kullandığım için kan almadılar.. 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah

allah razı olsunn abcim. sen elinden gelenii yaptın.. saol :(( ugrastırdım hakkını helal et. 2 saat sonraa bir arkadas daha gelecek bakalım ondan alacaklar mı dun 2 kişiden de almadılar:(( surekli fire ile gidiyoruz bakalım nereye kadar :( allah dusmanıma vermesın o kada derim

bizim arkadaşlar ne oldu egemen

allah razı olsunn abcim. sen elinden gelenii yaptın.. saol :(( ugrastırdım hakkını helal et. 2 saat sonraa bir arkadas daha gelecek bakalım ondan alacaklar mı dun 2 kişiden de almadılar:(( surekli fire ile gidiyoruz bakalım nereye kadar :( allah dusmanıma vermesın o kada derim

Kardeşim böyle şeylerin lafı olmaz.. 3-4 gün sonra tekrar gidicem inşallah

arkadaşım ben de niyetli değilim ne zaman istersen gelebilirim (hafta içi mesai saatleri dışında)

Arkadaslar bu konuyu okuyanlar belki birazda olsa bilgilenmek ister.kuzenim 2 gunden beri gözlerini acmaya basladi sayenizdee agrilari ve sancilari fazla da olsa 2 gundur ayaga kalkabiliyor ve hergun verilen trombositi simdi 1 gun kirmizi kan 1 gun. Trombosit olarak degistirdiler. Yani bunyesi biraz daha iii..

Simdi dee kirmizi kana ihtiyacimiz var

su anda kadar akraba ceveremizden 11 unite alabildik ve 14 unite kullanmisizz ve hala daha kan bankasina borcumuz var.. Ve unite hic onemli degil..

Allah rizasi icin vermek isteyen kan ulasabilri. Bankaya biz hangi kan olursa olsun veriyoruz lazim olunca 0rh+ olarak alabiliruzzz

geçmiş olsun allah yardımcın olsun kardeşim..

bu tür acil durumlarda orucun önemi yok oruç bozulur veya 1 günlüğüne tutulmadan kan vermeye gidilir..yerine 1 gün kaza edilir

2 ay önce kan bağışında bulunmuştum..6 ay dolmadan bağış yapılamıyor diye biliyorum..istersen bir sor hastane yetkililerine uygunsa vereyim kanım 0+ egemen

abicim 0rh saa almayayyım 0 ları cunku trombosit icin gelmelerini rica ederimm..

sebebii suu trombosit sadece istenildigi anda bulman lazım alınır alınmaz hastaya eriliyor kırmızı kan isee. fark etmezz her kan grubundan verillebilri.. ornegin biz a veriyoruzz.. kan bankası bize 0 veriyorr

ben 2 kere kan verdım bir orj kimligim ile 1 hafta sonrada sahte kimlik ile verdim yeter kii. kuzenım ii olsun

KAN 90 GUNDE 1 VERİLEBİLİR
TROMBOSİT 7 GUNDE 1 VERİLEBİLİR..

ayrıca 1. si arkadaslarım kan almayıp verdigimiz icin oruc bozulmazz
ama kan vermek isteyenler icin oruc sorun degil

kan merkezi sabah 8 de acılıyor gece 5 e kadar acık oldugu icin iftardan sorna teraviden sorna da rahatlıkla verilebilri.

Geri