lavato marka lpg

Cosmopolis

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşımın aracılığıyla öğrendiğim bir kişi dört ay önce mercedes marka aracına lavato marka lpg taktırmış ve memnun kalmayıp satıyormuş. 700 tl fiyata. bende 2006 vectra comfort var. tavsiye edermisiniz.
önerileriniz için teşekkürler. birde bunun taktırma parası kablolar falan çok tutarmı..

Lavato benim Astra da da vardı, fena değil ama çıkması nasıl olur bilemem...! Montajının pek bir işçilik tutacağını da sanmam...Ama yine de 700 liranın üstüne montajı ile birlikte 900-1000 TL ye yaklaşır..Ben olsam o parayı verdikten sonra sıfır taktırırım...Çok bir fark yok ...! ;)

Can güvenliği nede olsa ben olsam sıfırını taktırırdım..Cevrendeki opel servislerinede uğramanı öneririm onlardan da bi tavsiye al...Bazı markalar opelle uyum sağlamayıp devamlı arıza lambası yakıyorlar...Benden sana bi öneri...

Bnde de lovato marka sıralı var.Uyumluluk açısından bir sorunu yok canavar gibi gidiyor ama çıkması nasıl olur bilemem

vectra c ler hassas arabalardır mercedes de bir sıkıntı arıza vermişse aynısını sende de verir

lovato olmasın? :D

Lovato lpg işinde en iyi markalardandır. Bende kullanıyorum, arada arıza lambvasını yakıyor ama bu arabanın hassasiyetiyle alakalı. Opeller diğer arabalara göre daha hassas bu konuda lambayı yakma sebebi genelde fakir karışımk kullanması.
Satılar ürüne hiç bulaşma derim. İki kuruş fazla verirsin hem sıfır hem garantili ürün alırsın hemde montajını kime yaptıracağım projeyi falan kime çizdireceğim diye düşünmezsin. Birde bu proje yapılırken illa fatura da istiyecekler onuda cepten vermek zorunda kalacaksın. Git yaptır yetkili bayii de hiç kafan ağırımasın. Bir problem olduğunda da gideceğin yer belli olsun

Ahmet Altınçubuk

teşekkür ler öneriler için... haklısınız... birde emniyet kemeri takılmadığı zaman hava yastığı açılmıyormuş diye bir kaç kişiden duydum. inanmadım ama doğru olabilirmi ?..

0 almanı tavsiye ederim garantisi olur

Geri