LASTİKLERİM SÜREKLİ İNİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wave61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wave61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın lastiklerini ayda bir hava basıp kontrol yaparım 35 psi yapıyorum 4 ünü de ama hep 30 -31 lere iniyor normal mi bu?

Ynt: LASTİKLERİM SÜREKLİ İNİYOR

Normal  greatt

Ozellikle araci kullanmazsaniz durdugu yerde iner normaldir.

betonda duruyorsa normal bir durum.

wave61 link' Alıntı:
Arkadaşlar aracımın lastiklerini ayda bir hava basıp kontrol yaparım 35 psi yapıyorum 4 ünü de ama hep 30 -31 lere iniyor normal mi bu?

eger rutin kullanılan bir araç ise bana göre normal değil

lastik havaları lastik soğukken kontrol edilmeli yada tamamlanmalıdır. ben yaz/kış gece yılda bir sefer lastiklerime hava basarım onun dışşında 15 günde bir kontrol ediyorum. bugüne dek hiç indiklerini de görmedim

Ynt: Ynt: LASTİKLERİM SÜREKLİ İNİYOR

bende de iniyor aynı şekilde, bir önceki aracında çelik sibop taktırmıştım ilk firsatta buna da yaptıracağım

lastıkde sorun yoksa sıbopdada yoksa yanlarına ozel ılac yapılıyor onlardan yaptırın bı daha kacırmaz

wave61 link' Alıntı:

bende eski aracımda 4 lastiği değiştim eve kadar bişey yoktu sabah bi kalktım 2 tanesi inmiş heralde şişlediler dedim meğer yeni olduğu için jantlara alışmamış ve takarken bi yapışkan sürüyolar onu sürmemişler tekrar aldığım yere gidip uygulattım sorun çözüldü

Geri